Térkép

 Megfizethető repülőjegyek a Skyscannerrel!

Ha Port Elizabeth repülőtérre utazik, vagy járata onnan indul, esetleg ismerősét várja, találjon meg mindent egy helyen! Útvonaltervezéshez, reptéri hírekhez, helyi időjáráshoz, légitársaságok képviseletéhez, járatinformációhoz – Skyscanner. Használja áttekintető térképeinket és videóinkat, hogy otthonosan mozogjon Port Elizabeth repterén. Bámire is van szüksége, hozzánk bizalommal fordulhat.  

 

Ha még nem foglalta le repülőjegyeit, de már tudja, hogy érinteni fogja Port Elizabeth repülőterét, mi megkeressük önnek a legjobb ajánlatokat! A Skyscanner keresőmotorjával könnyedén áttekintheti a megfizethető Port Elizabeth-járatokat hónapról hónapra, akár a legolcsóbb jegyárat biztosító napokat is, vagy akár az egész éves kínálatot. Ha nem biztos úticélját illetően, miért ne próbálná ki ’’Bármely úticélhoz” ajánlatainkat? Hagyja üresen az úticél mezőt és máris ötletet meríthet választékunkból! A Skyscanner többszáz légitársaság és többezer útvonal között keres, hogy megtalálja önnek a valóban kedvező utazási ajánlatokat.

 

Tudta, hogy velünk nem csak repülőjegyét foglalhatja le? Ha szállodára van szüksége Port Elizabeth mellett, a Skyscanner ebben is hasznos segítségére lehet, minden nagyobb láncot a partnereink között tudhatunk, hogy megtaláljuk önnek a legolcsóbb árakat.  

Autót bérelne? Minden rendben! A Skyscanner minden nagyobb autókölcsönzővel kapcsolatban áll, hogy a legkedvezőbb kölcsönzési díjakat szállíthassuk önnek, négy keréken, Port Elizabeth városában is.

 

Kérje hírlevelünket, hogy még személyre szabottabb árak között tallózhasson. 

Jó utazást kívánunk! Port Elizabeth és a Skyscanner - garancia erre.

Légitársaságok Port Elizabeth közelében:

 Ki indít járatot Port Elizabeth érkezéssel?

 Repülőtéri kapcsolat információk

Port Elizabeth Repülőtér

Cím:
Aeropark Office Complex,
Block A,
1st Fl,
Allister Miller Drive,
Walmer,
Port Elizabeth 6000,
SOUTH AFRICA

Tel:+27 (0)41 5077348
Fax:+27 (0)41 5077340

Webhely:

 Helyszíni információ

Hosszúság:25° 36' 50'' E
Szélesség:33° 59' 9'' S
IATA kód:PLZ
ICAO kód:FAPE

 Repülőtér elhelyezkedés

Google map

Az ezen az oldalon feltüntetett árak csak a 45 napon belüli találatok alapján becsült legalacsonyabb árak.