Térkép

 Megfizethető repülőjegyek a Skyscannerrel!

Ha Belo Horizonte Pampulha repülőtérre utazik, vagy járata onnan indul, esetleg ismerősét várja, találjon meg mindent egy helyen! Útvonaltervezéshez, reptéri hírekhez, helyi időjáráshoz, légitársaságok képviseletéhez, járatinformációhoz – Skyscanner. Használja áttekintető térképeinket és videóinkat, hogy otthonosan mozogjon Belo Horizonte Pampulha repterén. Bámire is van szüksége, hozzánk bizalommal fordulhat.  

 

Ha még nem foglalta le repülőjegyeit, de már tudja, hogy érinteni fogja Belo Horizonte Pampulha repülőterét, mi megkeressük önnek a legjobb ajánlatokat! A Skyscanner keresőmotorjával könnyedén áttekintheti a megfizethető Belo Horizonte Pampulha-járatokat hónapról hónapra, akár a legolcsóbb jegyárat biztosító napokat is, vagy akár az egész éves kínálatot. Ha nem biztos úticélját illetően, miért ne próbálná ki ’’Bármely úticélhoz” ajánlatainkat? Hagyja üresen az úticél mezőt és máris ötletet meríthet választékunkból! A Skyscanner többszáz légitársaság és többezer útvonal között keres, hogy megtalálja önnek a valóban kedvező utazási ajánlatokat.

 

Tudta, hogy velünk nem csak repülőjegyét foglalhatja le? Ha szállodára van szüksége Belo Horizonte Pampulha mellett, a Skyscanner ebben is hasznos segítségére lehet, minden nagyobb láncot a partnereink között tudhatunk, hogy megtaláljuk önnek a legolcsóbb árakat.  

Autót bérelne? Minden rendben! A Skyscanner minden nagyobb autókölcsönzővel kapcsolatban áll, hogy a legkedvezőbb kölcsönzési díjakat szállíthassuk önnek, négy keréken, Belo Horizonte városában is.

 

Kérje hírlevelünket, hogy még személyre szabottabb árak között tallózhasson. 

Jó utazást kívánunk! Belo Horizonte Pampulha és a Skyscanner - garancia erre.

Légitársaságok Belo Horizonte Pampulha közelében:

 Ki indít járatot Belo Horizonte Pampulha érkezéssel?

 Repülőtéri kapcsolat információk

Belo Horizonte Pampulha Repülőtér

Cím:
Praca Bagatelle 204,
Pampulha,
CEP 31270-700 Belo Horizonte MG,
BRAZIL

Tel:+55 (0)31 4412957
Fax:+55 (0)31 4436011

Webhely:

Tulajdonos:
INFRAERO

 Helyszíni információ

Hosszúság:43° 57' 2'' W
Szélesség:19° 51' 3'' S
IATA kód:PLU
ICAO kód:SBBH

 Repülőtér elhelyezkedés

Google map

Az ezen az oldalon feltüntetett árak csak a 45 napon belüli találatok alapján becsült legalacsonyabb árak.