Térkép

 Megfizethető repülőjegyek a Skyscannerrel!

Ha Glasgow Prestwick repülőtérre utazik, vagy járata onnan indul, esetleg ismerősét várja, találjon meg mindent egy helyen! Útvonaltervezéshez, reptéri hírekhez, helyi időjáráshoz, légitársaságok képviseletéhez, járatinformációhoz – Skyscanner. Használja áttekintető térképeinket és videóinkat, hogy otthonosan mozogjon Glasgow Prestwick repterén. Bámire is van szüksége, hozzánk bizalommal fordulhat.  

 

Ha még nem foglalta le repülőjegyeit, de már tudja, hogy érinteni fogja Glasgow Prestwick repülőterét, mi megkeressük önnek a legjobb ajánlatokat! A Skyscanner keresőmotorjával könnyedén áttekintheti a megfizethető Glasgow Prestwick-járatokat hónapról hónapra, akár a legolcsóbb jegyárat biztosító napokat is, vagy akár az egész éves kínálatot. Ha nem biztos úticélját illetően, miért ne próbálná ki ’’Bármely úticélhoz” ajánlatainkat? Hagyja üresen az úticél mezőt és máris ötletet meríthet választékunkból! A Skyscanner többszáz légitársaság és többezer útvonal között keres, hogy megtalálja önnek a valóban kedvező utazási ajánlatokat.

 

Tudta, hogy velünk nem csak repülőjegyét foglalhatja le? Ha szállodára van szüksége Glasgow Prestwick mellett, a Skyscanner ebben is hasznos segítségére lehet, minden nagyobb láncot a partnereink között tudhatunk, hogy megtaláljuk önnek a legolcsóbb árakat.  

Autót bérelne? Minden rendben! A Skyscanner minden nagyobb autókölcsönzővel kapcsolatban áll, hogy a legkedvezőbb kölcsönzési díjakat szállíthassuk önnek, négy keréken, Glasgow városában is.

 

Kérje hírlevelünket, hogy még személyre szabottabb árak között tallózhasson. 

Jó utazást kívánunk! Glasgow Prestwick és a Skyscanner - garancia erre.

Légitársaságok Glasgow Prestwick közelében:

 Ki indít járatot Glasgow Prestwick érkezéssel?

 Repülőtéri kapcsolat információk

Glasgow Prestwick Repülőtér

Cím:
Aviation House,
Prestwick,
Ayrshire,
KA9 2PL,
UNITED KINGDOM

Tel:+44 (0)1292 511052
Fax:+44 (0)1292 511334

Webhely:

Tulajdonos:
Infratil Airports Europe

 Helyszíni információ

Hosszúság:4° 34' 32'' W
Szélesség:55° 30' 11'' N
IATA kód:PIK
ICAO kód:EGPK

 Repülőtér elhelyezkedés

Google map

Az ezen az oldalon feltüntetett árak csak a 45 napon belüli találatok alapján becsült legalacsonyabb árak.