Térkép

 Megfizethető repülőjegyek a Skyscannerrel!

Ha Phoenix Sky Harbor Intl repülőtérre utazik, vagy járata onnan indul, esetleg ismerősét várja, találjon meg mindent egy helyen! Útvonaltervezéshez, reptéri hírekhez, helyi időjáráshoz, légitársaságok képviseletéhez, járatinformációhoz – Skyscanner. Használja áttekintető térképeinket és videóinkat, hogy otthonosan mozogjon Phoenix Sky Harbor Intl repterén. Bámire is van szüksége, hozzánk bizalommal fordulhat.  

 

Ha még nem foglalta le repülőjegyeit, de már tudja, hogy érinteni fogja Phoenix Sky Harbor Intl repülőterét, mi megkeressük önnek a legjobb ajánlatokat! A Skyscanner keresőmotorjával könnyedén áttekintheti a megfizethető Phoenix Sky Harbor Intl-járatokat hónapról hónapra, akár a legolcsóbb jegyárat biztosító napokat is, vagy akár az egész éves kínálatot. Ha nem biztos úticélját illetően, miért ne próbálná ki ’’Bármely úticélhoz” ajánlatainkat? Hagyja üresen az úticél mezőt és máris ötletet meríthet választékunkból! A Skyscanner többszáz légitársaság és többezer útvonal között keres, hogy megtalálja önnek a valóban kedvező utazási ajánlatokat.

 

Tudta, hogy velünk nem csak repülőjegyét foglalhatja le? Ha szállodára van szüksége Phoenix Sky Harbor Intl mellett, a Skyscanner ebben is hasznos segítségére lehet, minden nagyobb láncot a partnereink között tudhatunk, hogy megtaláljuk önnek a legolcsóbb árakat.  

Autót bérelne? Minden rendben! A Skyscanner minden nagyobb autókölcsönzővel kapcsolatban áll, hogy a legkedvezőbb kölcsönzési díjakat szállíthassuk önnek, négy keréken, Phoenix városában is.

 

Kérje hírlevelünket, hogy még személyre szabottabb árak között tallózhasson. 

Jó utazást kívánunk! Phoenix Sky Harbor Intl és a Skyscanner - garancia erre.

Légitársaságok Phoenix Sky Harbor Intl közelében:

 Ki indít járatot Phoenix Sky Harbor Intl érkezéssel?

 Repülőtéri kapcsolat információk

Phoenix Sky Harbor Intl Repülőtér

Cím:
3400 Sky Harbor Blvd,
Phoenix,
AZ 85034,
UNITED STATES OF AMERICA

Tel:+1 (1)602 2733300

Webhely:

 Helyszíni információ

Hosszúság:112° 0' 42'' W
Szélesség:33° 25' 59'' N
IATA kód:PHX
ICAO kód:KPHX

 Repülőtér elhelyezkedés

Google map

Az ezen az oldalon feltüntetett árak csak a 45 napon belüli találatok alapján becsült legalacsonyabb árak.