Térkép

 Megfizethető repülőjegyek a Skyscannerrel!

Ha Zaporizzsja repülőtérre utazik, vagy járata onnan indul, esetleg ismerősét várja, találjon meg mindent egy helyen! Útvonaltervezéshez, reptéri hírekhez, helyi időjáráshoz, légitársaságok képviseletéhez, járatinformációhoz – Skyscanner. Használja áttekintető térképeinket és videóinkat, hogy otthonosan mozogjon Zaporizzsja repterén. Bámire is van szüksége, hozzánk bizalommal fordulhat.  

 

Ha még nem foglalta le repülőjegyeit, de már tudja, hogy érinteni fogja Zaporizzsja repülőterét, mi megkeressük önnek a legjobb ajánlatokat! A Skyscanner keresőmotorjával könnyedén áttekintheti a megfizethető Zaporizzsja-járatokat hónapról hónapra, akár a legolcsóbb jegyárat biztosító napokat is, vagy akár az egész éves kínálatot. Ha nem biztos úticélját illetően, miért ne próbálná ki ’’Bármely úticélhoz” ajánlatainkat? Hagyja üresen az úticél mezőt és máris ötletet meríthet választékunkból! A Skyscanner többszáz légitársaság és többezer útvonal között keres, hogy megtalálja önnek a valóban kedvező utazási ajánlatokat.

 

Tudta, hogy velünk nem csak repülőjegyét foglalhatja le? Ha szállodára van szüksége Zaporizzsja mellett, a Skyscanner ebben is hasznos segítségére lehet, minden nagyobb láncot a partnereink között tudhatunk, hogy megtaláljuk önnek a legolcsóbb árakat.  

Autót bérelne? Minden rendben! A Skyscanner minden nagyobb autókölcsönzővel kapcsolatban áll, hogy a legkedvezőbb kölcsönzési díjakat szállíthassuk önnek, négy keréken, Zaporizzsja városában is.

 

Kérje hírlevelünket, hogy még személyre szabottabb árak között tallózhasson. 

Jó utazást kívánunk! Zaporizzsja és a Skyscanner - garancia erre.

Légitársaságok Zaporizzsja közelében:

 Ki indít járatot Zaporizzsja érkezéssel?

 Repülőtéri kapcsolat információk

Zaporizzsja Repülőtér

Cím:
Airport,
Zaporizhzhia,
Shevchenkivskyi district.,
69013 UKRAINE

Tel:+38 (0)61 7214544, +38 (0)61 2641924
Fax:+38 (0)61 2629043

Tulajdonos:
State Enterprise International Airport Zaporizhzhia

 Helyszíni információ

Hosszúság:35° 18' 56'' E
Szélesség:47° 52' 3'' N
IATA kód:OZH
ICAO kód:UKDE

 Repülőtér elhelyezkedés

Google map

Az ezen az oldalon feltüntetett árak csak a 45 napon belüli találatok alapján becsült legalacsonyabb árak.