Térkép

 Megfizethető repülőjegyek a Skyscannerrel!

Ha Szovjetszkij repülőtérre utazik, vagy járata onnan indul, esetleg ismerősét várja, találjon meg mindent egy helyen! Útvonaltervezéshez, reptéri hírekhez, helyi időjáráshoz, légitársaságok képviseletéhez, járatinformációhoz – Skyscanner. Használja áttekintető térképeinket és videóinkat, hogy otthonosan mozogjon Szovjetszkij repterén. Bámire is van szüksége, hozzánk bizalommal fordulhat.  

 

Ha még nem foglalta le repülőjegyeit, de már tudja, hogy érinteni fogja Szovjetszkij repülőterét, mi megkeressük önnek a legjobb ajánlatokat! A Skyscanner keresőmotorjával könnyedén áttekintheti a megfizethető Szovjetszkij-járatokat hónapról hónapra, akár a legolcsóbb jegyárat biztosító napokat is, vagy akár az egész éves kínálatot. Ha nem biztos úticélját illetően, miért ne próbálná ki ’’Bármely úticélhoz” ajánlatainkat? Hagyja üresen az úticél mezőt és máris ötletet meríthet választékunkból! A Skyscanner többszáz légitársaság és többezer útvonal között keres, hogy megtalálja önnek a valóban kedvező utazási ajánlatokat.

 

Tudta, hogy velünk nem csak repülőjegyét foglalhatja le? Ha szállodára van szüksége Szovjetszkij mellett, a Skyscanner ebben is hasznos segítségére lehet, minden nagyobb láncot a partnereink között tudhatunk, hogy megtaláljuk önnek a legolcsóbb árakat.  

Autót bérelne? Minden rendben! A Skyscanner minden nagyobb autókölcsönzővel kapcsolatban áll, hogy a legkedvezőbb kölcsönzési díjakat szállíthassuk önnek, négy keréken, Szovjetszkij városában is.

 

Kérje hírlevelünket, hogy még személyre szabottabb árak között tallózhasson. 

Jó utazást kívánunk! Szovjetszkij és a Skyscanner - garancia erre.

Légitársaságok Szovjetszkij közelében:

 Ki indít járatot Szovjetszkij érkezéssel?

 Repülőtéri kapcsolat információk

Szovjetszkij Repülőtér

Cím:
Sovetsky,
Khanty-Mansiyskiy a.o.,
Tyumen region,
628240 RUSSIA

Tel:+7 (0)346 7529205, +7 (0)346 7529295,
Fax:+7 (0)346 7531130

Tulajdonos:
Airport Sovetsky Ltd.

 Helyszíni információ

Hosszúság:63° 36' 2'' E
Szélesség:61° 19' 1'' N
IATA kód:OVS
ICAO kód:KOVS

 Repülőtér elhelyezkedés

Google map

Az ezen az oldalon feltüntetett árak csak a 45 napon belüli találatok alapján becsült legalacsonyabb árak.