Térkép

 Megfizethető repülőjegyek a Skyscannerrel!

Ha Bukarest Henri Coandă Intl repülőtérre utazik, vagy járata onnan indul, esetleg ismerősét várja, találjon meg mindent egy helyen! Útvonaltervezéshez, reptéri hírekhez, helyi időjáráshoz, légitársaságok képviseletéhez, járatinformációhoz – Skyscanner. Használja áttekintető térképeinket és videóinkat, hogy otthonosan mozogjon Bukarest Henri Coandă Intl repterén. Bámire is van szüksége, hozzánk bizalommal fordulhat.  

 

Ha még nem foglalta le repülőjegyeit, de már tudja, hogy érinteni fogja Bukarest Henri Coandă Intl repülőterét, mi megkeressük önnek a legjobb ajánlatokat! A Skyscanner keresőmotorjával könnyedén áttekintheti a megfizethető Bukarest Henri Coandă Intl-járatokat hónapról hónapra, akár a legolcsóbb jegyárat biztosító napokat is, vagy akár az egész éves kínálatot. Ha nem biztos úticélját illetően, miért ne próbálná ki ’’Bármely úticélhoz” ajánlatainkat? Hagyja üresen az úticél mezőt és máris ötletet meríthet választékunkból! A Skyscanner többszáz légitársaság és többezer útvonal között keres, hogy megtalálja önnek a valóban kedvező utazási ajánlatokat.

 

Tudta, hogy velünk nem csak repülőjegyét foglalhatja le? Ha szállodára van szüksége Bukarest Henri Coandă Intl mellett, a Skyscanner ebben is hasznos segítségére lehet, minden nagyobb láncot a partnereink között tudhatunk, hogy megtaláljuk önnek a legolcsóbb árakat.  

Autót bérelne? Minden rendben! A Skyscanner minden nagyobb autókölcsönzővel kapcsolatban áll, hogy a legkedvezőbb kölcsönzési díjakat szállíthassuk önnek, négy keréken, Bukarest városában is.

 

Kérje hírlevelünket, hogy még személyre szabottabb árak között tallózhasson. 

Jó utazást kívánunk! Bukarest Henri Coandă Intl és a Skyscanner - garancia erre.

Légitársaságok Bukarest Henri Coandă Intl közelében:

 Ki indít járatot Bukarest Henri Coandă Intl érkezéssel?

 Repülőtéri kapcsolat információk

Bukarest Henri Coandă Intl Repülőtér

Cím:
Calea Bucurestilor 224E,
075150 Otopeni,
IIfov,
ROMANIA

Tel:+40 (0)21 2041000
Fax:+40 (0)21 2014990

Tulajdonos:
Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti S.A.

 Helyszíni információ

Hosszúság:26° 6' 0'' E
Szélesség:44° 34' 0'' N
IATA kód:OTP
ICAO kód:LROP

 Repülőtér elhelyezkedés

Google map

Az ezen az oldalon feltüntetett árak csak a 45 napon belüli találatok alapján becsült legalacsonyabb árak.