Térkép

 Megfizethető repülőjegyek a Skyscannerrel!

Ha Szaporro Okadama repülőtérre utazik, vagy járata onnan indul, esetleg ismerősét várja, találjon meg mindent egy helyen! Útvonaltervezéshez, reptéri hírekhez, helyi időjáráshoz, légitársaságok képviseletéhez, járatinformációhoz – Skyscanner. Használja áttekintető térképeinket és videóinkat, hogy otthonosan mozogjon Szaporro Okadama repterén. Bámire is van szüksége, hozzánk bizalommal fordulhat.  

 

Ha még nem foglalta le repülőjegyeit, de már tudja, hogy érinteni fogja Szaporro Okadama repülőterét, mi megkeressük önnek a legjobb ajánlatokat! A Skyscanner keresőmotorjával könnyedén áttekintheti a megfizethető Szaporro Okadama-járatokat hónapról hónapra, akár a legolcsóbb jegyárat biztosító napokat is, vagy akár az egész éves kínálatot. Ha nem biztos úticélját illetően, miért ne próbálná ki ’’Bármely úticélhoz” ajánlatainkat? Hagyja üresen az úticél mezőt és máris ötletet meríthet választékunkból! A Skyscanner többszáz légitársaság és többezer útvonal között keres, hogy megtalálja önnek a valóban kedvező utazási ajánlatokat.

 

Tudta, hogy velünk nem csak repülőjegyét foglalhatja le? Ha szállodára van szüksége Szaporro Okadama mellett, a Skyscanner ebben is hasznos segítségére lehet, minden nagyobb láncot a partnereink között tudhatunk, hogy megtaláljuk önnek a legolcsóbb árakat.  

Autót bérelne? Minden rendben! A Skyscanner minden nagyobb autókölcsönzővel kapcsolatban áll, hogy a legkedvezőbb kölcsönzési díjakat szállíthassuk önnek, négy keréken, Szapporo városában is.

 

Kérje hírlevelünket, hogy még személyre szabottabb árak között tallózhasson. 

Jó utazást kívánunk! Szaporro Okadama és a Skyscanner - garancia erre.

Légitársaságok Szaporro Okadama közelében:

 Ki indít járatot Szaporro Okadama érkezéssel?

 Repülőtéri kapcsolat információk

Szaporro Okadama Repülőtér

Cím:
Okadama-cho,
Higashi-ku,
Sapporo,
007-0880 JAPAN

Tel:+81 (0)11 7857871, 7814161
Fax:+81 (0)11-785-7873

Webhely:

Tulajdonos:
Sapporo Okadama Airport Bld Co., Ltd

 Helyszíni információ

Hosszúság:141° 23' 6'' E
Szélesség:43° 6' 56'' N
IATA kód:OKD
ICAO kód:RJCO

 Repülőtér elhelyezkedés

Google map

Az ezen az oldalon feltüntetett árak csak a 45 napon belüli találatok alapján becsült legalacsonyabb árak.