Térkép

 Megfizethető repülőjegyek a Skyscannerrel!

Ha Novokuznyeck repülőtérre utazik, vagy járata onnan indul, esetleg ismerősét várja, találjon meg mindent egy helyen! Útvonaltervezéshez, reptéri hírekhez, helyi időjáráshoz, légitársaságok képviseletéhez, járatinformációhoz – Skyscanner. Használja áttekintető térképeinket és videóinkat, hogy otthonosan mozogjon Novokuznyeck repterén. Bámire is van szüksége, hozzánk bizalommal fordulhat.  

 

Ha még nem foglalta le repülőjegyeit, de már tudja, hogy érinteni fogja Novokuznyeck repülőterét, mi megkeressük önnek a legjobb ajánlatokat! A Skyscanner keresőmotorjával könnyedén áttekintheti a megfizethető Novokuznyeck-járatokat hónapról hónapra, akár a legolcsóbb jegyárat biztosító napokat is, vagy akár az egész éves kínálatot. Ha nem biztos úticélját illetően, miért ne próbálná ki ’’Bármely úticélhoz” ajánlatainkat? Hagyja üresen az úticél mezőt és máris ötletet meríthet választékunkból! A Skyscanner többszáz légitársaság és többezer útvonal között keres, hogy megtalálja önnek a valóban kedvező utazási ajánlatokat.

 

Tudta, hogy velünk nem csak repülőjegyét foglalhatja le? Ha szállodára van szüksége Novokuznyeck mellett, a Skyscanner ebben is hasznos segítségére lehet, minden nagyobb láncot a partnereink között tudhatunk, hogy megtaláljuk önnek a legolcsóbb árakat.  

Autót bérelne? Minden rendben! A Skyscanner minden nagyobb autókölcsönzővel kapcsolatban áll, hogy a legkedvezőbb kölcsönzési díjakat szállíthassuk önnek, négy keréken, Novokuznyeck városában is.

 

Kérje hírlevelünket, hogy még személyre szabottabb árak között tallózhasson. 

Jó utazást kívánunk! Novokuznyeck és a Skyscanner - garancia erre.

Légitársaságok Novokuznyeck közelében:

 Ki indít járatot Novokuznyeck érkezéssel?

 Repülőtéri kapcsolat információk

Novokuznyeck Repülőtér

Cím:
Spichenkovo Airport,
Novokuzinetsk,
Kemerovo oblast,
654000 RUSSIA

Tel:+7 3843 993-100
Fax:+7 3843 993-444

Webhely:

Tulajdonos:
JSC Aerokuzbass

 Helyszíni információ

Hosszúság:86° 52' 38'' E
Szélesség:53° 48' 35'' N
IATA kód:NOZ
ICAO kód:UNWW

 Repülőtér elhelyezkedés

Google map

Az ezen az oldalon feltüntetett árak csak a 45 napon belüli találatok alapján becsült legalacsonyabb árak.