Térkép

 Megfizethető repülőjegyek a Skyscannerrel!

Ha Nanking / Nanjing repülőtérre utazik, vagy járata onnan indul, esetleg ismerősét várja, találjon meg mindent egy helyen! Útvonaltervezéshez, reptéri hírekhez, helyi időjáráshoz, légitársaságok képviseletéhez, járatinformációhoz – Skyscanner. Használja áttekintető térképeinket és videóinkat, hogy otthonosan mozogjon Nanking / Nanjing repterén. Bámire is van szüksége, hozzánk bizalommal fordulhat.  

 

Ha még nem foglalta le repülőjegyeit, de már tudja, hogy érinteni fogja Nanking / Nanjing repülőterét, mi megkeressük önnek a legjobb ajánlatokat! A Skyscanner keresőmotorjával könnyedén áttekintheti a megfizethető Nanking / Nanjing-járatokat hónapról hónapra, akár a legolcsóbb jegyárat biztosító napokat is, vagy akár az egész éves kínálatot. Ha nem biztos úticélját illetően, miért ne próbálná ki ’’Bármely úticélhoz” ajánlatainkat? Hagyja üresen az úticél mezőt és máris ötletet meríthet választékunkból! A Skyscanner többszáz légitársaság és többezer útvonal között keres, hogy megtalálja önnek a valóban kedvező utazási ajánlatokat.

 

Tudta, hogy velünk nem csak repülőjegyét foglalhatja le? Ha szállodára van szüksége Nanking / Nanjing mellett, a Skyscanner ebben is hasznos segítségére lehet, minden nagyobb láncot a partnereink között tudhatunk, hogy megtaláljuk önnek a legolcsóbb árakat.  

Autót bérelne? Minden rendben! A Skyscanner minden nagyobb autókölcsönzővel kapcsolatban áll, hogy a legkedvezőbb kölcsönzési díjakat szállíthassuk önnek, négy keréken, Nanking / Nanjing városában is.

 

Kérje hírlevelünket, hogy még személyre szabottabb árak között tallózhasson. 

Jó utazást kívánunk! Nanking / Nanjing és a Skyscanner - garancia erre.

Légitársaságok Nanking / Nanjing közelében:

 Ki indít járatot Nanking / Nanjing érkezéssel?

 Repülőtéri kapcsolat információk

Nanking / Nanjing Repülőtér

Cím:
Room 102 Old Office Building,
Lukou Town,
Jiangning County,
Nanjing 210029,
Jiangsu,
PEOPLE´S REPUBLIC OF CHINA

Tel:+86 (0)25 2480195

Webhely:

 Helyszíni információ

Hosszúság:118° 51' 43'' E
Szélesség:31° 44' 31'' N
IATA kód:NKG
ICAO kód:ZSNG

 Repülőtér elhelyezkedés

Google map

Az ezen az oldalon feltüntetett árak csak a 45 napon belüli találatok alapján becsült legalacsonyabb árak.