Térkép

 Megfizethető repülőjegyek a Skyscannerrel!

Ha Nagoja Chubu Centrair repülőtérre utazik, vagy járata onnan indul, esetleg ismerősét várja, találjon meg mindent egy helyen! Útvonaltervezéshez, reptéri hírekhez, helyi időjáráshoz, légitársaságok képviseletéhez, járatinformációhoz – Skyscanner. Használja áttekintető térképeinket és videóinkat, hogy otthonosan mozogjon Nagoja Chubu Centrair repterén. Bámire is van szüksége, hozzánk bizalommal fordulhat.  

 

Ha még nem foglalta le repülőjegyeit, de már tudja, hogy érinteni fogja Nagoja Chubu Centrair repülőterét, mi megkeressük önnek a legjobb ajánlatokat! A Skyscanner keresőmotorjával könnyedén áttekintheti a megfizethető Nagoja Chubu Centrair-járatokat hónapról hónapra, akár a legolcsóbb jegyárat biztosító napokat is, vagy akár az egész éves kínálatot. Ha nem biztos úticélját illetően, miért ne próbálná ki ’’Bármely úticélhoz” ajánlatainkat? Hagyja üresen az úticél mezőt és máris ötletet meríthet választékunkból! A Skyscanner többszáz légitársaság és többezer útvonal között keres, hogy megtalálja önnek a valóban kedvező utazási ajánlatokat.

 

Tudta, hogy velünk nem csak repülőjegyét foglalhatja le? Ha szállodára van szüksége Nagoja Chubu Centrair mellett, a Skyscanner ebben is hasznos segítségére lehet, minden nagyobb láncot a partnereink között tudhatunk, hogy megtaláljuk önnek a legolcsóbb árakat.  

Autót bérelne? Minden rendben! A Skyscanner minden nagyobb autókölcsönzővel kapcsolatban áll, hogy a legkedvezőbb kölcsönzési díjakat szállíthassuk önnek, négy keréken, Nagoja városában is.

 

Kérje hírlevelünket, hogy még személyre szabottabb árak között tallózhasson. 

Jó utazást kívánunk! Nagoja Chubu Centrair és a Skyscanner - garancia erre.

Légitársaságok Nagoja Chubu Centrair közelében:

 Ki indít járatot Nagoja Chubu Centrair érkezéssel?

 Repülőtéri kapcsolat információk

Nagoja Chubu Centrair Repülőtér

Cím:
Nagoya International Centre Building,
47-1 Nagono 1-chome,
Nakamura-ku,
Nagoya 450-0001,
JAPAN

Tel:+81 (0)52 569381195
Fax:+81 (0)52 5337773

Webhely:

Tulajdonos:
Central Japan International Airport Co., Ltd. (CJIAC)

 Helyszíni információ

Hosszúság:136° 48' 26'' E
Szélesség:34° 51' 35'' N
IATA kód:NGO
ICAO kód:RJNN

 Repülőtér elhelyezkedés

Google map

Az ezen az oldalon feltüntetett árak csak a 45 napon belüli találatok alapján becsült legalacsonyabb árak.