Térkép

 Megfizethető repülőjegyek a Skyscannerrel!

Ha Milánó Malpensa repülőtérre utazik, vagy járata onnan indul, esetleg ismerősét várja, találjon meg mindent egy helyen! Útvonaltervezéshez, reptéri hírekhez, helyi időjáráshoz, légitársaságok képviseletéhez, járatinformációhoz – Skyscanner. Használja áttekintető térképeinket és videóinkat, hogy otthonosan mozogjon Milánó Malpensa repterén. Bámire is van szüksége, hozzánk bizalommal fordulhat.  

 

Ha még nem foglalta le repülőjegyeit, de már tudja, hogy érinteni fogja Milánó Malpensa repülőterét, mi megkeressük önnek a legjobb ajánlatokat! A Skyscanner keresőmotorjával könnyedén áttekintheti a megfizethető Milánó Malpensa-járatokat hónapról hónapra, akár a legolcsóbb jegyárat biztosító napokat is, vagy akár az egész éves kínálatot. Ha nem biztos úticélját illetően, miért ne próbálná ki ’’Bármely úticélhoz” ajánlatainkat? Hagyja üresen az úticél mezőt és máris ötletet meríthet választékunkból! A Skyscanner többszáz légitársaság és többezer útvonal között keres, hogy megtalálja önnek a valóban kedvező utazási ajánlatokat.

 

Tudta, hogy velünk nem csak repülőjegyét foglalhatja le? Ha szállodára van szüksége Milánó Malpensa mellett, a Skyscanner ebben is hasznos segítségére lehet, minden nagyobb láncot a partnereink között tudhatunk, hogy megtaláljuk önnek a legolcsóbb árakat.  

Autót bérelne? Minden rendben! A Skyscanner minden nagyobb autókölcsönzővel kapcsolatban áll, hogy a legkedvezőbb kölcsönzési díjakat szállíthassuk önnek, négy keréken, Milánó városában is.

 

Kérje hírlevelünket, hogy még személyre szabottabb árak között tallózhasson. 

Jó utazást kívánunk! Milánó Malpensa és a Skyscanner - garancia erre.

Légitársaságok Milánó Malpensa közelében:

 Ki indít járatot Milánó Malpensa érkezéssel?

 Repülőtéri kapcsolat információk

Milánó Malpensa Repülőtér

Cím:
Società Esercizi Aeroportuali,
I-20090 Aeroporto Malpensa MI,
ITALY

Tel:+39 (0)2 74852854
Fax:+39 (0)2 74852051

Webhely:

Tulajdonos:
Società Esercizi Aeroportuali S.p.A.

 Helyszíni információ

Hosszúság:8° 43' 0'' E
Szélesség:45° 37' 59'' N
IATA kód:MXP
ICAO kód:LIMC

 Repülőtér elhelyezkedés

Google map

Az ezen az oldalon feltüntetett árak csak a 45 napon belüli találatok alapján becsült legalacsonyabb árak.