Térkép

 Megfizethető repülőjegyek a Skyscannerrel!

Ha Manila Ninoy Aquino Intl repülőtérre utazik, vagy járata onnan indul, esetleg ismerősét várja, találjon meg mindent egy helyen! Útvonaltervezéshez, reptéri hírekhez, helyi időjáráshoz, légitársaságok képviseletéhez, járatinformációhoz – Skyscanner. Használja áttekintető térképeinket és videóinkat, hogy otthonosan mozogjon Manila Ninoy Aquino Intl repterén. Bámire is van szüksége, hozzánk bizalommal fordulhat.  

 

Ha még nem foglalta le repülőjegyeit, de már tudja, hogy érinteni fogja Manila Ninoy Aquino Intl repülőterét, mi megkeressük önnek a legjobb ajánlatokat! A Skyscanner keresőmotorjával könnyedén áttekintheti a megfizethető Manila Ninoy Aquino Intl-járatokat hónapról hónapra, akár a legolcsóbb jegyárat biztosító napokat is, vagy akár az egész éves kínálatot. Ha nem biztos úticélját illetően, miért ne próbálná ki ’’Bármely úticélhoz” ajánlatainkat? Hagyja üresen az úticél mezőt és máris ötletet meríthet választékunkból! A Skyscanner többszáz légitársaság és többezer útvonal között keres, hogy megtalálja önnek a valóban kedvező utazási ajánlatokat.

 

Tudta, hogy velünk nem csak repülőjegyét foglalhatja le? Ha szállodára van szüksége Manila Ninoy Aquino Intl mellett, a Skyscanner ebben is hasznos segítségére lehet, minden nagyobb láncot a partnereink között tudhatunk, hogy megtaláljuk önnek a legolcsóbb árakat.  

Autót bérelne? Minden rendben! A Skyscanner minden nagyobb autókölcsönzővel kapcsolatban áll, hogy a legkedvezőbb kölcsönzési díjakat szállíthassuk önnek, négy keréken, Manila városában is.

 

Kérje hírlevelünket, hogy még személyre szabottabb árak között tallózhasson. 

Jó utazást kívánunk! Manila Ninoy Aquino Intl és a Skyscanner - garancia erre.

Légitársaságok Manila Ninoy Aquino Intl közelében:

 Ki indít járatot Manila Ninoy Aquino Intl érkezéssel?

 Repülőtéri kapcsolat információk

Manila Ninoy Aquino Intl Repülőtér

Cím:
MIAA Administration Building,
NAIA Complex,
Pasay City,
Manila 1300,
PHILIPPINES

Tel:632 877 1109

Webhely:

Tulajdonos:
Manila International Airport Authority

 Helyszíni információ

Hosszúság:121° 1' 5'' E
Szélesség:14° 30' 36'' N
IATA kód:MNL
ICAO kód:RPLL

 Repülőtér elhelyezkedés

Google map

Az ezen az oldalon feltüntetett árak csak a 45 napon belüli találatok alapján becsült legalacsonyabb árak.