Térkép

 Megfizethető repülőjegyek a Skyscannerrel!

Ha Mexikóváros Juarez International repülőtérre utazik, vagy járata onnan indul, esetleg ismerősét várja, találjon meg mindent egy helyen! Útvonaltervezéshez, reptéri hírekhez, helyi időjáráshoz, légitársaságok képviseletéhez, járatinformációhoz – Skyscanner. Használja áttekintető térképeinket és videóinkat, hogy otthonosan mozogjon Mexikóváros Juarez International repterén. Bámire is van szüksége, hozzánk bizalommal fordulhat.  

 

Ha még nem foglalta le repülőjegyeit, de már tudja, hogy érinteni fogja Mexikóváros Juarez International repülőterét, mi megkeressük önnek a legjobb ajánlatokat! A Skyscanner keresőmotorjával könnyedén áttekintheti a megfizethető Mexikóváros Juarez International-járatokat hónapról hónapra, akár a legolcsóbb jegyárat biztosító napokat is, vagy akár az egész éves kínálatot. Ha nem biztos úticélját illetően, miért ne próbálná ki ’’Bármely úticélhoz” ajánlatainkat? Hagyja üresen az úticél mezőt és máris ötletet meríthet választékunkból! A Skyscanner többszáz légitársaság és többezer útvonal között keres, hogy megtalálja önnek a valóban kedvező utazási ajánlatokat.

 

Tudta, hogy velünk nem csak repülőjegyét foglalhatja le? Ha szállodára van szüksége Mexikóváros Juarez International mellett, a Skyscanner ebben is hasznos segítségére lehet, minden nagyobb láncot a partnereink között tudhatunk, hogy megtaláljuk önnek a legolcsóbb árakat.  

Autót bérelne? Minden rendben! A Skyscanner minden nagyobb autókölcsönzővel kapcsolatban áll, hogy a legkedvezőbb kölcsönzési díjakat szállíthassuk önnek, négy keréken, Mexikóváros városában is.

 

Kérje hírlevelünket, hogy még személyre szabottabb árak között tallózhasson. 

Jó utazást kívánunk! Mexikóváros Juarez International és a Skyscanner - garancia erre.

Légitársaságok Mexikóváros Juarez International közelében:

 Ki indít járatot Mexikóváros Juarez International érkezéssel?

 Repülőtéri kapcsolat információk

Mexikóváros Juarez International Repülőtér

Cím:
Capitán Carlos Léon,
s/n Colonia Peñón de los Baños,
Delegacion Venustiano Carranza,
CP 15620 Mexico DF,
MEXICO

Tel:+52 (01)55 24822400
Fax:+52 (01)55 57848802

Webhely:

 Helyszíni információ

Hosszúság:99° 4' 22'' W
Szélesség:19° 26' 7'' N
IATA kód:MEX
ICAO kód:MMMX

 Repülőtér elhelyezkedés

Google map

Az ezen az oldalon feltüntetett árak csak a 45 napon belüli találatok alapján becsült legalacsonyabb árak.