Térkép

 Megfizethető repülőjegyek a Skyscannerrel!

Ha Sumburgh Shetland repülőtérre utazik, vagy járata onnan indul, esetleg ismerősét várja, találjon meg mindent egy helyen! Útvonaltervezéshez, reptéri hírekhez, helyi időjáráshoz, légitársaságok képviseletéhez, járatinformációhoz – Skyscanner. Használja áttekintető térképeinket és videóinkat, hogy otthonosan mozogjon Sumburgh Shetland repterén. Bámire is van szüksége, hozzánk bizalommal fordulhat.  

 

Ha még nem foglalta le repülőjegyeit, de már tudja, hogy érinteni fogja Sumburgh Shetland repülőterét, mi megkeressük önnek a legjobb ajánlatokat! A Skyscanner keresőmotorjával könnyedén áttekintheti a megfizethető Sumburgh Shetland-járatokat hónapról hónapra, akár a legolcsóbb jegyárat biztosító napokat is, vagy akár az egész éves kínálatot. Ha nem biztos úticélját illetően, miért ne próbálná ki ’’Bármely úticélhoz” ajánlatainkat? Hagyja üresen az úticél mezőt és máris ötletet meríthet választékunkból! A Skyscanner többszáz légitársaság és többezer útvonal között keres, hogy megtalálja önnek a valóban kedvező utazási ajánlatokat.

 

Tudta, hogy velünk nem csak repülőjegyét foglalhatja le? Ha szállodára van szüksége Sumburgh Shetland mellett, a Skyscanner ebben is hasznos segítségére lehet, minden nagyobb láncot a partnereink között tudhatunk, hogy megtaláljuk önnek a legolcsóbb árakat.  

Autót bérelne? Minden rendben! A Skyscanner minden nagyobb autókölcsönzővel kapcsolatban áll, hogy a legkedvezőbb kölcsönzési díjakat szállíthassuk önnek, négy keréken, Sumburgh városában is.

 

Kérje hírlevelünket, hogy még személyre szabottabb árak között tallózhasson. 

Jó utazást kívánunk! Sumburgh Shetland és a Skyscanner - garancia erre.

Légitársaságok Sumburgh Shetland közelében:

 Ki indít járatot Sumburgh Shetland érkezéssel?

 Repülőtéri kapcsolat információk

Sumburgh Shetland Repülőtér

Cím:
Sumburgh Airport,
Virkie,
Shetland Isles,
ZE3 9JP,
UNITED KINGDOM

Tel:+44 (0)1950 460654
Fax:+44 (0)1950 460218

Webhely:

Tulajdonos:
Highlands and Islands Airports Limited

 Helyszíni információ

Hosszúság:1° 17' 35'' W
Szélesség:59° 52' 51'' N
IATA kód:LSI
ICAO kód:EGPB

 Repülőtér elhelyezkedés

Google map

Az ezen az oldalon feltüntetett árak csak a 45 napon belüli találatok alapján becsült legalacsonyabb árak.