Térkép

 Megfizethető repülőjegyek a Skyscannerrel!

Ha Szentpétervár Pulkovo repülőtérre utazik, vagy járata onnan indul, esetleg ismerősét várja, találjon meg mindent egy helyen! Útvonaltervezéshez, reptéri hírekhez, helyi időjáráshoz, légitársaságok képviseletéhez, járatinformációhoz – Skyscanner. Használja áttekintető térképeinket és videóinkat, hogy otthonosan mozogjon Szentpétervár Pulkovo repterén. Bámire is van szüksége, hozzánk bizalommal fordulhat.  

 

Ha még nem foglalta le repülőjegyeit, de már tudja, hogy érinteni fogja Szentpétervár Pulkovo repülőterét, mi megkeressük önnek a legjobb ajánlatokat! A Skyscanner keresőmotorjával könnyedén áttekintheti a megfizethető Szentpétervár Pulkovo-járatokat hónapról hónapra, akár a legolcsóbb jegyárat biztosító napokat is, vagy akár az egész éves kínálatot. Ha nem biztos úticélját illetően, miért ne próbálná ki ’’Bármely úticélhoz” ajánlatainkat? Hagyja üresen az úticél mezőt és máris ötletet meríthet választékunkból! A Skyscanner többszáz légitársaság és többezer útvonal között keres, hogy megtalálja önnek a valóban kedvező utazási ajánlatokat.

 

Tudta, hogy velünk nem csak repülőjegyét foglalhatja le? Ha szállodára van szüksége Szentpétervár Pulkovo mellett, a Skyscanner ebben is hasznos segítségére lehet, minden nagyobb láncot a partnereink között tudhatunk, hogy megtaláljuk önnek a legolcsóbb árakat.  

Autót bérelne? Minden rendben! A Skyscanner minden nagyobb autókölcsönzővel kapcsolatban áll, hogy a legkedvezőbb kölcsönzési díjakat szállíthassuk önnek, négy keréken, Szentpétervár városában is.

 

Kérje hírlevelünket, hogy még személyre szabottabb árak között tallózhasson. 

Jó utazást kívánunk! Szentpétervár Pulkovo és a Skyscanner - garancia erre.

Légitársaságok Szentpétervár Pulkovo közelében:

 Ki indít járatot Szentpétervár Pulkovo érkezéssel?

 Repülőtéri kapcsolat információk

Szentpétervár Pulkovo Repülőtér

Cím:
ul. Pilotov 18/4,
196210 St Petersburg,
RUSSIA

Tel:+7 (0)812 7043611
Fax:+7 (0)812 7042267

Webhely:

Tulajdonos:
Pulkovo Airport JSC

 Helyszíni információ

Hosszúság:30° 18' 0'' E
Szélesség:59° 48' 0'' N
IATA kód:LED
ICAO kód:ULLI

 Repülőtér elhelyezkedés

Google map

Az ezen az oldalon feltüntetett árak csak a 45 napon belüli találatok alapján becsült legalacsonyabb árak.