Térkép

 Megfizethető repülőjegyek a Skyscannerrel!

Ha Komszomolszk-Na-Amure repülőtérre utazik, vagy járata onnan indul, esetleg ismerősét várja, találjon meg mindent egy helyen! Útvonaltervezéshez, reptéri hírekhez, helyi időjáráshoz, légitársaságok képviseletéhez, járatinformációhoz – Skyscanner. Használja áttekintető térképeinket és videóinkat, hogy otthonosan mozogjon Komszomolszk-Na-Amure repterén. Bámire is van szüksége, hozzánk bizalommal fordulhat.  

 

Ha még nem foglalta le repülőjegyeit, de már tudja, hogy érinteni fogja Komszomolszk-Na-Amure repülőterét, mi megkeressük önnek a legjobb ajánlatokat! A Skyscanner keresőmotorjával könnyedén áttekintheti a megfizethető Komszomolszk-Na-Amure-járatokat hónapról hónapra, akár a legolcsóbb jegyárat biztosító napokat is, vagy akár az egész éves kínálatot. Ha nem biztos úticélját illetően, miért ne próbálná ki ’’Bármely úticélhoz” ajánlatainkat? Hagyja üresen az úticél mezőt és máris ötletet meríthet választékunkból! A Skyscanner többszáz légitársaság és többezer útvonal között keres, hogy megtalálja önnek a valóban kedvező utazási ajánlatokat.

 

Tudta, hogy velünk nem csak repülőjegyét foglalhatja le? Ha szállodára van szüksége Komszomolszk-Na-Amure mellett, a Skyscanner ebben is hasznos segítségére lehet, minden nagyobb láncot a partnereink között tudhatunk, hogy megtaláljuk önnek a legolcsóbb árakat.  

Autót bérelne? Minden rendben! A Skyscanner minden nagyobb autókölcsönzővel kapcsolatban áll, hogy a legkedvezőbb kölcsönzési díjakat szállíthassuk önnek, négy keréken, Komszomolszk-Na-Amure városában is.

 

Kérje hírlevelünket, hogy még személyre szabottabb árak között tallózhasson. 

Jó utazást kívánunk! Komszomolszk-Na-Amure és a Skyscanner - garancia erre.

Légitársaságok Komszomolszk-Na-Amure közelében:

 Repülőtéri kapcsolat információk

Komszomolszk-Na-Amure Repülőtér

Cím:
ul.Vzletnaya 1A,
Khurba-2,
Komsomolsky region,
Khabarovskiy krai,
681062 RUSSIA

Tel:+7 (0)421 7527855, 7568440

Tulajdonos:
JSC Komsomolsky Airport

 Helyszíni információ

Hosszúság:136° 57' 0'' E
Szélesség:50° 24' 0'' N
IATA kód:KXK
ICAO kód:

 Repülőtér elhelyezkedés

Google map

Az ezen az oldalon feltüntetett árak csak a 45 napon belüli találatok alapján becsült legalacsonyabb árak.