Térkép

 Megfizethető repülőjegyek a Skyscannerrel!

Ha Kokkola / Pietarsaari Kruunupyy repülőtérre utazik, vagy járata onnan indul, esetleg ismerősét várja, találjon meg mindent egy helyen! Útvonaltervezéshez, reptéri hírekhez, helyi időjáráshoz, légitársaságok képviseletéhez, járatinformációhoz – Skyscanner. Használja áttekintető térképeinket és videóinkat, hogy otthonosan mozogjon Kokkola / Pietarsaari Kruunupyy repterén. Bámire is van szüksége, hozzánk bizalommal fordulhat.  

 

Ha még nem foglalta le repülőjegyeit, de már tudja, hogy érinteni fogja Kokkola / Pietarsaari Kruunupyy repülőterét, mi megkeressük önnek a legjobb ajánlatokat! A Skyscanner keresőmotorjával könnyedén áttekintheti a megfizethető Kokkola / Pietarsaari Kruunupyy-járatokat hónapról hónapra, akár a legolcsóbb jegyárat biztosító napokat is, vagy akár az egész éves kínálatot. Ha nem biztos úticélját illetően, miért ne próbálná ki ’’Bármely úticélhoz” ajánlatainkat? Hagyja üresen az úticél mezőt és máris ötletet meríthet választékunkból! A Skyscanner többszáz légitársaság és többezer útvonal között keres, hogy megtalálja önnek a valóban kedvező utazási ajánlatokat.

 

Tudta, hogy velünk nem csak repülőjegyét foglalhatja le? Ha szállodára van szüksége Kokkola / Pietarsaari Kruunupyy mellett, a Skyscanner ebben is hasznos segítségére lehet, minden nagyobb láncot a partnereink között tudhatunk, hogy megtaláljuk önnek a legolcsóbb árakat.  

Autót bérelne? Minden rendben! A Skyscanner minden nagyobb autókölcsönzővel kapcsolatban áll, hogy a legkedvezőbb kölcsönzési díjakat szállíthassuk önnek, négy keréken, Kokkola / Pietarsaari Kruunupyy városában is.

 

Kérje hírlevelünket, hogy még személyre szabottabb árak között tallózhasson. 

Jó utazást kívánunk! Kokkola / Pietarsaari Kruunupyy és a Skyscanner - garancia erre.

Légitársaságok Kokkola / Pietarsaari Kruunupyy közelében:

 Ki indít járatot Kokkola / Pietarsaari Kruunupyy érkezéssel?

 Repülőtéri kapcsolat információk

Kokkola / Pietarsaari Kruunupyy Repülőtér

Cím:
Lentäjäntie 162,
FIN-68500 Kruunupyy,
FINLAND

Tel:+358 (0)6 8696811
Fax:+358 (0)6 8696899

Webhely:

Tulajdonos:
Finavia

 Helyszíni információ

Hosszúság:23° 9' 0'' E
Szélesség:63° 43' 0'' N
IATA kód:KOK
ICAO kód:EFKK

 Repülőtér elhelyezkedés

Google map

Az ezen az oldalon feltüntetett árak csak a 45 napon belüli találatok alapján becsült legalacsonyabb árak.