Térkép

 Megfizethető repülőjegyek a Skyscannerrel!

Ha Kirkenes Høybuktmoen repülőtérre utazik, vagy járata onnan indul, esetleg ismerősét várja, találjon meg mindent egy helyen! Útvonaltervezéshez, reptéri hírekhez, helyi időjáráshoz, légitársaságok képviseletéhez, járatinformációhoz – Skyscanner. Használja áttekintető térképeinket és videóinkat, hogy otthonosan mozogjon Kirkenes Høybuktmoen repterén. Bámire is van szüksége, hozzánk bizalommal fordulhat.  

 

Ha még nem foglalta le repülőjegyeit, de már tudja, hogy érinteni fogja Kirkenes Høybuktmoen repülőterét, mi megkeressük önnek a legjobb ajánlatokat! A Skyscanner keresőmotorjával könnyedén áttekintheti a megfizethető Kirkenes Høybuktmoen-járatokat hónapról hónapra, akár a legolcsóbb jegyárat biztosító napokat is, vagy akár az egész éves kínálatot. Ha nem biztos úticélját illetően, miért ne próbálná ki ’’Bármely úticélhoz” ajánlatainkat? Hagyja üresen az úticél mezőt és máris ötletet meríthet választékunkból! A Skyscanner többszáz légitársaság és többezer útvonal között keres, hogy megtalálja önnek a valóban kedvező utazási ajánlatokat.

 

Tudta, hogy velünk nem csak repülőjegyét foglalhatja le? Ha szállodára van szüksége Kirkenes Høybuktmoen mellett, a Skyscanner ebben is hasznos segítségére lehet, minden nagyobb láncot a partnereink között tudhatunk, hogy megtaláljuk önnek a legolcsóbb árakat.  

Autót bérelne? Minden rendben! A Skyscanner minden nagyobb autókölcsönzővel kapcsolatban áll, hogy a legkedvezőbb kölcsönzési díjakat szállíthassuk önnek, négy keréken, Kirkenes Høybuktmoen városában is.

 

Kérje hírlevelünket, hogy még személyre szabottabb árak között tallózhasson. 

Jó utazást kívánunk! Kirkenes Høybuktmoen és a Skyscanner - garancia erre.

Légitársaságok Kirkenes Høybuktmoen közelében:

 Ki indít járatot Kirkenes Høybuktmoen érkezéssel?

 Repülőtéri kapcsolat információk

Kirkenes Høybuktmoen Repülőtér

Cím:
Avinor,
Kirkenes Airport,
9912 Hesseng,
NORWAY

Tel:+47 (0)67 035300
Fax:+47 (0)67 035360

Webhely:

Tulajdonos:
Avinor AS

 Helyszíni információ

Hosszúság:29° 53' 35'' E
Szélesség:69° 43' 22'' N
IATA kód:KKN
ICAO kód:ENKR

 Repülőtér elhelyezkedés

Google map

Az ezen az oldalon feltüntetett árak csak a 45 napon belüli találatok alapján becsült legalacsonyabb árak.