Térkép

 Megfizethető repülőjegyek a Skyscannerrel!

Ha Ószaka Kansai International repülőtérre utazik, vagy járata onnan indul, esetleg ismerősét várja, találjon meg mindent egy helyen! Útvonaltervezéshez, reptéri hírekhez, helyi időjáráshoz, légitársaságok képviseletéhez, járatinformációhoz – Skyscanner. Használja áttekintető térképeinket és videóinkat, hogy otthonosan mozogjon Ószaka Kansai International repterén. Bámire is van szüksége, hozzánk bizalommal fordulhat.  

 

Ha még nem foglalta le repülőjegyeit, de már tudja, hogy érinteni fogja Ószaka Kansai International repülőterét, mi megkeressük önnek a legjobb ajánlatokat! A Skyscanner keresőmotorjával könnyedén áttekintheti a megfizethető Ószaka Kansai International-járatokat hónapról hónapra, akár a legolcsóbb jegyárat biztosító napokat is, vagy akár az egész éves kínálatot. Ha nem biztos úticélját illetően, miért ne próbálná ki ’’Bármely úticélhoz” ajánlatainkat? Hagyja üresen az úticél mezőt és máris ötletet meríthet választékunkból! A Skyscanner többszáz légitársaság és többezer útvonal között keres, hogy megtalálja önnek a valóban kedvező utazási ajánlatokat.

 

Tudta, hogy velünk nem csak repülőjegyét foglalhatja le? Ha szállodára van szüksége Ószaka Kansai International mellett, a Skyscanner ebben is hasznos segítségére lehet, minden nagyobb láncot a partnereink között tudhatunk, hogy megtaláljuk önnek a legolcsóbb árakat.  

Autót bérelne? Minden rendben! A Skyscanner minden nagyobb autókölcsönzővel kapcsolatban áll, hogy a legkedvezőbb kölcsönzési díjakat szállíthassuk önnek, négy keréken, Ószaka városában is.

 

Kérje hírlevelünket, hogy még személyre szabottabb árak között tallózhasson. 

Jó utazást kívánunk! Ószaka Kansai International és a Skyscanner - garancia erre.

Légitársaságok Ószaka Kansai International közelében:

 Ki indít járatot Ószaka Kansai International érkezéssel?

 Repülőtéri kapcsolat információk

Ószaka Kansai International Repülőtér

Cím:
Building 1-banchi,
Senshu-Kuko Kita,
Izumisano-Shi,
Osaka 549-8501,
JAPAN

Tel:+81 (0)724 552500, 2139
Fax:+81 (0)724 552045

Webhely:

Tulajdonos:
Kansai International Airport Co., Ltd.

 Helyszíni információ

Hosszúság:135° 14' 48'' E
Szélesség:34° 25' 26'' N
IATA kód:KIX
ICAO kód:RJBB

 Repülőtér elhelyezkedés

Google map

Az ezen az oldalon feltüntetett árak csak a 45 napon belüli találatok alapján becsült legalacsonyabb árak.