Térkép

 Megfizethető repülőjegyek a Skyscannerrel!

Ha New York John F Kennedy repülőtérre utazik, vagy járata onnan indul, esetleg ismerősét várja, találjon meg mindent egy helyen! Útvonaltervezéshez, reptéri hírekhez, helyi időjáráshoz, légitársaságok képviseletéhez, járatinformációhoz – Skyscanner. Használja áttekintető térképeinket és videóinkat, hogy otthonosan mozogjon New York John F Kennedy repterén. Bámire is van szüksége, hozzánk bizalommal fordulhat.  

 

Ha még nem foglalta le repülőjegyeit, de már tudja, hogy érinteni fogja New York John F Kennedy repülőterét, mi megkeressük önnek a legjobb ajánlatokat! A Skyscanner keresőmotorjával könnyedén áttekintheti a megfizethető New York John F Kennedy-járatokat hónapról hónapra, akár a legolcsóbb jegyárat biztosító napokat is, vagy akár az egész éves kínálatot. Ha nem biztos úticélját illetően, miért ne próbálná ki ’’Bármely úticélhoz” ajánlatainkat? Hagyja üresen az úticél mezőt és máris ötletet meríthet választékunkból! A Skyscanner többszáz légitársaság és többezer útvonal között keres, hogy megtalálja önnek a valóban kedvező utazási ajánlatokat.

 

Tudta, hogy velünk nem csak repülőjegyét foglalhatja le? Ha szállodára van szüksége New York John F Kennedy mellett, a Skyscanner ebben is hasznos segítségére lehet, minden nagyobb láncot a partnereink között tudhatunk, hogy megtaláljuk önnek a legolcsóbb árakat.  

Autót bérelne? Minden rendben! A Skyscanner minden nagyobb autókölcsönzővel kapcsolatban áll, hogy a legkedvezőbb kölcsönzési díjakat szállíthassuk önnek, négy keréken, New York városában is.

 

Kérje hírlevelünket, hogy még személyre szabottabb árak között tallózhasson. 

Jó utazást kívánunk! New York John F Kennedy és a Skyscanner - garancia erre.

Légitársaságok New York John F Kennedy közelében:

 Ki indít járatot New York John F Kennedy érkezéssel?

 Repülőtéri kapcsolat információk

New York John F Kennedy Repülőtér

Cím:
225 Park Avenue South,
9th Floor,
New York,
NY 10003,
UNITED STATES OF AMERICA

Tel:+1 (1)718 2444444
Fax:+1 (1)212 4353825

Webhely:

Tulajdonos:
The Port Authority of NY & NJ

 Helyszíni információ

Hosszúság:73° 46' 36'' W
Szélesség:40° 38' 18'' N
IATA kód:JFK
ICAO kód:KJFK

 Repülőtér elhelyezkedés

Google map

Az ezen az oldalon feltüntetett árak csak a 45 napon belüli találatok alapján becsült legalacsonyabb árak.