Térkép

 Megfizethető repülőjegyek a Skyscannerrel!

Ha Ivanovo repülőtérre utazik, vagy járata onnan indul, esetleg ismerősét várja, találjon meg mindent egy helyen! Útvonaltervezéshez, reptéri hírekhez, helyi időjáráshoz, légitársaságok képviseletéhez, járatinformációhoz – Skyscanner. Használja áttekintető térképeinket és videóinkat, hogy otthonosan mozogjon Ivanovo repterén. Bámire is van szüksége, hozzánk bizalommal fordulhat.  

 

Ha még nem foglalta le repülőjegyeit, de már tudja, hogy érinteni fogja Ivanovo repülőterét, mi megkeressük önnek a legjobb ajánlatokat! A Skyscanner keresőmotorjával könnyedén áttekintheti a megfizethető Ivanovo-járatokat hónapról hónapra, akár a legolcsóbb jegyárat biztosító napokat is, vagy akár az egész éves kínálatot. Ha nem biztos úticélját illetően, miért ne próbálná ki ’’Bármely úticélhoz” ajánlatainkat? Hagyja üresen az úticél mezőt és máris ötletet meríthet választékunkból! A Skyscanner többszáz légitársaság és többezer útvonal között keres, hogy megtalálja önnek a valóban kedvező utazási ajánlatokat.

 

Tudta, hogy velünk nem csak repülőjegyét foglalhatja le? Ha szállodára van szüksége Ivanovo mellett, a Skyscanner ebben is hasznos segítségére lehet, minden nagyobb láncot a partnereink között tudhatunk, hogy megtaláljuk önnek a legolcsóbb árakat.  

Autót bérelne? Minden rendben! A Skyscanner minden nagyobb autókölcsönzővel kapcsolatban áll, hogy a legkedvezőbb kölcsönzési díjakat szállíthassuk önnek, négy keréken, Ivanova városában is.

 

Kérje hírlevelünket, hogy még személyre szabottabb árak között tallózhasson. 

Jó utazást kívánunk! Ivanovo és a Skyscanner - garancia erre.

Légitársaságok Ivanovo közelében:

 Ki indít járatot Ivanovo érkezéssel?

 Repülőtéri kapcsolat információk

Ivanovo Repülőtér

Cím:
Aeroport Yuzhny,
Zhukovo,
Ivanovskiy region,
Ivanovskaya oblast,
153009 RUSSIA

Tel:+7 (0)493 2234485, 2235979
Fax:+7 (0)493 2235979

Webhely:

Tulajdonos:
JSC AE Zolotoye kolco (Aeroport Ivanovo)

 Helyszíni információ

Hosszúság:40° 55' 59'' E
Szélesség:56° 56' 30'' N
IATA kód:IWA
ICAO kód:KIWA

 Repülőtér elhelyezkedés

Google map

Az ezen az oldalon feltüntetett árak csak a 45 napon belüli találatok alapján becsült legalacsonyabb árak.