Térkép

 Megfizethető repülőjegyek a Skyscannerrel!

Ha Islip repülőtérre utazik, vagy járata onnan indul, esetleg ismerősét várja, találjon meg mindent egy helyen! Útvonaltervezéshez, reptéri hírekhez, helyi időjáráshoz, légitársaságok képviseletéhez, járatinformációhoz – Skyscanner. Használja áttekintető térképeinket és videóinkat, hogy otthonosan mozogjon Islip repterén. Bámire is van szüksége, hozzánk bizalommal fordulhat.  

 

Ha még nem foglalta le repülőjegyeit, de már tudja, hogy érinteni fogja Islip repülőterét, mi megkeressük önnek a legjobb ajánlatokat! A Skyscanner keresőmotorjával könnyedén áttekintheti a megfizethető Islip-járatokat hónapról hónapra, akár a legolcsóbb jegyárat biztosító napokat is, vagy akár az egész éves kínálatot. Ha nem biztos úticélját illetően, miért ne próbálná ki ’’Bármely úticélhoz” ajánlatainkat? Hagyja üresen az úticél mezőt és máris ötletet meríthet választékunkból! A Skyscanner többszáz légitársaság és többezer útvonal között keres, hogy megtalálja önnek a valóban kedvező utazási ajánlatokat.

 

Tudta, hogy velünk nem csak repülőjegyét foglalhatja le? Ha szállodára van szüksége Islip mellett, a Skyscanner ebben is hasznos segítségére lehet, minden nagyobb láncot a partnereink között tudhatunk, hogy megtaláljuk önnek a legolcsóbb árakat.  

Autót bérelne? Minden rendben! A Skyscanner minden nagyobb autókölcsönzővel kapcsolatban áll, hogy a legkedvezőbb kölcsönzési díjakat szállíthassuk önnek, négy keréken, Islip városában is.

 

Kérje hírlevelünket, hogy még személyre szabottabb árak között tallózhasson. 

Jó utazást kívánunk! Islip és a Skyscanner - garancia erre.

Légitársaságok Islip közelében:

 Ki indít járatot Islip érkezéssel?

 Repülőtéri kapcsolat információk

Islip Repülőtér

Cím:
100 Arrivals Avenue,
Ronkonkoma,
NY 11779-7398,
UNITED STATES OF AMERICA

Tel:+1 (0)631 4673210

Webhely:

 Helyszíni információ

Hosszúság:73° 6' 1'' W
Szélesség:40° 47' 43'' N
IATA kód:ISP
ICAO kód:KISP

 Repülőtér elhelyezkedés

Google map

Az ezen az oldalon feltüntetett árak csak a 45 napon belüli találatok alapján becsült legalacsonyabb árak.