Térkép

 Megfizethető repülőjegyek a Skyscannerrel!

Ha Ivano-Frankivszk repülőtérre utazik, vagy járata onnan indul, esetleg ismerősét várja, találjon meg mindent egy helyen! Útvonaltervezéshez, reptéri hírekhez, helyi időjáráshoz, légitársaságok képviseletéhez, járatinformációhoz – Skyscanner. Használja áttekintető térképeinket és videóinkat, hogy otthonosan mozogjon Ivano-Frankivszk repterén. Bámire is van szüksége, hozzánk bizalommal fordulhat.  

 

Ha még nem foglalta le repülőjegyeit, de már tudja, hogy érinteni fogja Ivano-Frankivszk repülőterét, mi megkeressük önnek a legjobb ajánlatokat! A Skyscanner keresőmotorjával könnyedén áttekintheti a megfizethető Ivano-Frankivszk-járatokat hónapról hónapra, akár a legolcsóbb jegyárat biztosító napokat is, vagy akár az egész éves kínálatot. Ha nem biztos úticélját illetően, miért ne próbálná ki ’’Bármely úticélhoz” ajánlatainkat? Hagyja üresen az úticél mezőt és máris ötletet meríthet választékunkból! A Skyscanner többszáz légitársaság és többezer útvonal között keres, hogy megtalálja önnek a valóban kedvező utazási ajánlatokat.

 

Tudta, hogy velünk nem csak repülőjegyét foglalhatja le? Ha szállodára van szüksége Ivano-Frankivszk mellett, a Skyscanner ebben is hasznos segítségére lehet, minden nagyobb láncot a partnereink között tudhatunk, hogy megtaláljuk önnek a legolcsóbb árakat.  

Autót bérelne? Minden rendben! A Skyscanner minden nagyobb autókölcsönzővel kapcsolatban áll, hogy a legkedvezőbb kölcsönzési díjakat szállíthassuk önnek, négy keréken, Ivano-Frankivszk városában is.

 

Kérje hírlevelünket, hogy még személyre szabottabb árak között tallózhasson. 

Jó utazást kívánunk! Ivano-Frankivszk és a Skyscanner - garancia erre.

Légitársaságok Ivano-Frankivszk közelében:

 Ki indít járatot Ivano-Frankivszk érkezéssel?

 Repülőtéri kapcsolat információk

Ivano-Frankivszk Repülőtér

Cím:
st. Konovaltsya 264A,
Ivano-Frankivsk 11 ,
76011 UKRAINE

Tel:+380 (0)342 598037
Fax:+380 (0)342 598046

Webhely:

Tulajdonos:
JSC Naftokhimik Prykarpattya

 Helyszíni információ

Hosszúság:24° 40' 59'' E
Szélesség:48° 52' 59'' N
IATA kód:IFO
ICAO kód:UKLI

 Repülőtér elhelyezkedés

Google map

Az ezen az oldalon feltüntetett árak csak a 45 napon belüli találatok alapján becsült legalacsonyabb árak.