Térkép

 Megfizethető repülőjegyek a Skyscannerrel!

Ha Kijev Zsuljani repülőtérre utazik, vagy járata onnan indul, esetleg ismerősét várja, találjon meg mindent egy helyen! Útvonaltervezéshez, reptéri hírekhez, helyi időjáráshoz, légitársaságok képviseletéhez, járatinformációhoz – Skyscanner. Használja áttekintető térképeinket és videóinkat, hogy otthonosan mozogjon Kijev Zsuljani repterén. Bámire is van szüksége, hozzánk bizalommal fordulhat.  

 

Ha még nem foglalta le repülőjegyeit, de már tudja, hogy érinteni fogja Kijev Zsuljani repülőterét, mi megkeressük önnek a legjobb ajánlatokat! A Skyscanner keresőmotorjával könnyedén áttekintheti a megfizethető Kijev Zsuljani-járatokat hónapról hónapra, akár a legolcsóbb jegyárat biztosító napokat is, vagy akár az egész éves kínálatot. Ha nem biztos úticélját illetően, miért ne próbálná ki ’’Bármely úticélhoz” ajánlatainkat? Hagyja üresen az úticél mezőt és máris ötletet meríthet választékunkból! A Skyscanner többszáz légitársaság és többezer útvonal között keres, hogy megtalálja önnek a valóban kedvező utazási ajánlatokat.

 

Tudta, hogy velünk nem csak repülőjegyét foglalhatja le? Ha szállodára van szüksége Kijev Zsuljani mellett, a Skyscanner ebben is hasznos segítségére lehet, minden nagyobb láncot a partnereink között tudhatunk, hogy megtaláljuk önnek a legolcsóbb árakat.  

Autót bérelne? Minden rendben! A Skyscanner minden nagyobb autókölcsönzővel kapcsolatban áll, hogy a legkedvezőbb kölcsönzési díjakat szállíthassuk önnek, négy keréken, Kijev városában is.

 

Kérje hírlevelünket, hogy még személyre szabottabb árak között tallózhasson. 

Jó utazást kívánunk! Kijev Zsuljani és a Skyscanner - garancia erre.

Légitársaságok Kijev Zsuljani közelében:

 Ki indít járatot Kijev Zsuljani érkezéssel?

 Repülőtéri kapcsolat információk

Kijev Zsuljani Repülőtér

Cím:
Airport,
Kiev,
03036 UKRAINE

Tel:+38 (0)44 2412001, 2768138
Fax:+38 (0)44 2433565

Webhely:

Tulajdonos:
Municipal Enterprise International Airport Kyiv (Zhulyany)

 Helyszíni információ

Hosszúság:30° 27' 2'' E
Szélesség:50° 24' 6'' N
IATA kód:IEV
ICAO kód:UKKK

 Repülőtér elhelyezkedés

Google map

Az ezen az oldalon feltüntetett árak csak a 45 napon belüli találatok alapján becsült legalacsonyabb árak.