Térkép

 Megfizethető repülőjegyek a Skyscannerrel!

Ha Szöul Incheon Nemzetközi Repülőtér repülőtérre utazik, vagy járata onnan indul, esetleg ismerősét várja, találjon meg mindent egy helyen! Útvonaltervezéshez, reptéri hírekhez, helyi időjáráshoz, légitársaságok képviseletéhez, járatinformációhoz – Skyscanner. Használja áttekintető térképeinket és videóinkat, hogy otthonosan mozogjon Szöul Incheon Nemzetközi Repülőtér repterén. Bámire is van szüksége, hozzánk bizalommal fordulhat.  

 

Ha még nem foglalta le repülőjegyeit, de már tudja, hogy érinteni fogja Szöul Incheon Nemzetközi Repülőtér repülőterét, mi megkeressük önnek a legjobb ajánlatokat! A Skyscanner keresőmotorjával könnyedén áttekintheti a megfizethető Szöul Incheon Nemzetközi Repülőtér-járatokat hónapról hónapra, akár a legolcsóbb jegyárat biztosító napokat is, vagy akár az egész éves kínálatot. Ha nem biztos úticélját illetően, miért ne próbálná ki ’’Bármely úticélhoz” ajánlatainkat? Hagyja üresen az úticél mezőt és máris ötletet meríthet választékunkból! A Skyscanner többszáz légitársaság és többezer útvonal között keres, hogy megtalálja önnek a valóban kedvező utazási ajánlatokat.

 

Tudta, hogy velünk nem csak repülőjegyét foglalhatja le? Ha szállodára van szüksége Szöul Incheon Nemzetközi Repülőtér mellett, a Skyscanner ebben is hasznos segítségére lehet, minden nagyobb láncot a partnereink között tudhatunk, hogy megtaláljuk önnek a legolcsóbb árakat.  

Autót bérelne? Minden rendben! A Skyscanner minden nagyobb autókölcsönzővel kapcsolatban áll, hogy a legkedvezőbb kölcsönzési díjakat szállíthassuk önnek, négy keréken, Szöul városában is.

 

Kérje hírlevelünket, hogy még személyre szabottabb árak között tallózhasson. 

Jó utazást kívánunk! Szöul Incheon Nemzetközi Repülőtér és a Skyscanner - garancia erre.

Légitársaságok Szöul Incheon Nemzetközi Repülőtér közelében:

 Ki indít járatot Szöul Incheon Nemzetközi Repülőtér érkezéssel?

 Repülőtéri kapcsolat információk

Szöul Incheon Nemzetközi Repülőtér Repülőtér

Cím:
2850 Unseo-dong,
Jung-gu,
Incheon 400-700,
REPUBLIC OF KOREA

Tel:+82 (0)15772600
Fax:+82 (0)32 7412270

Webhely:

Tulajdonos:
Korean Ministry of Transportation

 Helyszíni információ

Hosszúság:126° 27' 2'' E
Szélesség:37° 28' 9'' N
IATA kód:ICN
ICAO kód:RKSI

 Repülőtér elhelyezkedés

Google map

Az ezen az oldalon feltüntetett árak csak a 45 napon belüli találatok alapján becsült legalacsonyabb árak.