Térkép

 Megfizethető repülőjegyek a Skyscannerrel!

Ha Halim Perdana Kusuma repülőtérre utazik, vagy járata onnan indul, esetleg ismerősét várja, találjon meg mindent egy helyen! Útvonaltervezéshez, reptéri hírekhez, helyi időjáráshoz, légitársaságok képviseletéhez, járatinformációhoz – Skyscanner. Használja áttekintető térképeinket és videóinkat, hogy otthonosan mozogjon Halim Perdana Kusuma repterén. Bámire is van szüksége, hozzánk bizalommal fordulhat.  

 

Ha még nem foglalta le repülőjegyeit, de már tudja, hogy érinteni fogja Halim Perdana Kusuma repülőterét, mi megkeressük önnek a legjobb ajánlatokat! A Skyscanner keresőmotorjával könnyedén áttekintheti a megfizethető Halim Perdana Kusuma-járatokat hónapról hónapra, akár a legolcsóbb jegyárat biztosító napokat is, vagy akár az egész éves kínálatot. Ha nem biztos úticélját illetően, miért ne próbálná ki ’’Bármely úticélhoz” ajánlatainkat? Hagyja üresen az úticél mezőt és máris ötletet meríthet választékunkból! A Skyscanner többszáz légitársaság és többezer útvonal között keres, hogy megtalálja önnek a valóban kedvező utazási ajánlatokat.

 

Tudta, hogy velünk nem csak repülőjegyét foglalhatja le? Ha szállodára van szüksége Halim Perdana Kusuma mellett, a Skyscanner ebben is hasznos segítségére lehet, minden nagyobb láncot a partnereink között tudhatunk, hogy megtaláljuk önnek a legolcsóbb árakat.  

Autót bérelne? Minden rendben! A Skyscanner minden nagyobb autókölcsönzővel kapcsolatban áll, hogy a legkedvezőbb kölcsönzési díjakat szállíthassuk önnek, négy keréken, Jakarta városában is.

 

Kérje hírlevelünket, hogy még személyre szabottabb árak között tallózhasson. 

Jó utazást kívánunk! Halim Perdana Kusuma és a Skyscanner - garancia erre.

Légitársaságok Halim Perdana Kusuma közelében:

 Ki indít járatot Halim Perdana Kusuma érkezéssel?

 Repülőtéri kapcsolat információk

Halim Perdana Kusuma Repülőtér

Cím:
Room 244,
2nd Floor,
Terminal Building,
Bandara Halim Perdanakusuma,
Jakarta Timur 13610,
INDONESIA

Tel:+62 (21) 80999200
Fax:+62 (21) 8093351

Webhely:

Tulajdonos:
Angkasa Pura II

 Helyszíni információ

Hosszúság:106° 53' 25'' E
Szélesség:6° 16' 5'' S
IATA kód:HLP
ICAO kód:WIIH

 Repülőtér elhelyezkedés

Google map

Az ezen az oldalon feltüntetett árak csak a 45 napon belüli találatok alapján becsült legalacsonyabb árak.