Térkép

 Megfizethető repülőjegyek a Skyscannerrel!

Ha Hirosima Hiroshima International repülőtérre utazik, vagy járata onnan indul, esetleg ismerősét várja, találjon meg mindent egy helyen! Útvonaltervezéshez, reptéri hírekhez, helyi időjáráshoz, légitársaságok képviseletéhez, járatinformációhoz – Skyscanner. Használja áttekintető térképeinket és videóinkat, hogy otthonosan mozogjon Hirosima Hiroshima International repterén. Bámire is van szüksége, hozzánk bizalommal fordulhat.  

 

Ha még nem foglalta le repülőjegyeit, de már tudja, hogy érinteni fogja Hirosima Hiroshima International repülőterét, mi megkeressük önnek a legjobb ajánlatokat! A Skyscanner keresőmotorjával könnyedén áttekintheti a megfizethető Hirosima Hiroshima International-járatokat hónapról hónapra, akár a legolcsóbb jegyárat biztosító napokat is, vagy akár az egész éves kínálatot. Ha nem biztos úticélját illetően, miért ne próbálná ki ’’Bármely úticélhoz” ajánlatainkat? Hagyja üresen az úticél mezőt és máris ötletet meríthet választékunkból! A Skyscanner többszáz légitársaság és többezer útvonal között keres, hogy megtalálja önnek a valóban kedvező utazási ajánlatokat.

 

Tudta, hogy velünk nem csak repülőjegyét foglalhatja le? Ha szállodára van szüksége Hirosima Hiroshima International mellett, a Skyscanner ebben is hasznos segítségére lehet, minden nagyobb láncot a partnereink között tudhatunk, hogy megtaláljuk önnek a legolcsóbb árakat.  

Autót bérelne? Minden rendben! A Skyscanner minden nagyobb autókölcsönzővel kapcsolatban áll, hogy a legkedvezőbb kölcsönzési díjakat szállíthassuk önnek, négy keréken, Hirosima városában is.

 

Kérje hírlevelünket, hogy még személyre szabottabb árak között tallózhasson. 

Jó utazást kívánunk! Hirosima Hiroshima International és a Skyscanner - garancia erre.

Légitársaságok Hirosima Hiroshima International közelében:

 Ki indít járatot Hirosima Hiroshima International érkezéssel?

 Repülőtéri kapcsolat információk

Hirosima Hiroshima International Repülőtér

Cím:
63-34 Hiraiwa,
Zennyuji,
Hongo-cho,
Toyota-gun ,
Hiroshima Pref,
729-0416 JAPAN

Tel:+81 (0)848 868650
Fax:+81 (0)848 868656

Webhely:

Tulajdonos:
Heroshima Prefectural Government

 Helyszíni információ

Hosszúság:132° 55' 28'' E
Szélesség:34° 25' 58'' N
IATA kód:HIJ
ICAO kód:RJOA

 Repülőtér elhelyezkedés

Google map

Az ezen az oldalon feltüntetett árak csak a 45 napon belüli találatok alapján becsült legalacsonyabb árak.