Térkép

 Megfizethető repülőjegyek a Skyscannerrel!

Ha Helsinki Vantaa repülőtérre utazik, vagy járata onnan indul, esetleg ismerősét várja, találjon meg mindent egy helyen! Útvonaltervezéshez, reptéri hírekhez, helyi időjáráshoz, légitársaságok képviseletéhez, járatinformációhoz – Skyscanner. Használja áttekintető térképeinket és videóinkat, hogy otthonosan mozogjon Helsinki Vantaa repterén. Bámire is van szüksége, hozzánk bizalommal fordulhat.  

 

Ha még nem foglalta le repülőjegyeit, de már tudja, hogy érinteni fogja Helsinki Vantaa repülőterét, mi megkeressük önnek a legjobb ajánlatokat! A Skyscanner keresőmotorjával könnyedén áttekintheti a megfizethető Helsinki Vantaa-járatokat hónapról hónapra, akár a legolcsóbb jegyárat biztosító napokat is, vagy akár az egész éves kínálatot. Ha nem biztos úticélját illetően, miért ne próbálná ki ’’Bármely úticélhoz” ajánlatainkat? Hagyja üresen az úticél mezőt és máris ötletet meríthet választékunkból! A Skyscanner többszáz légitársaság és többezer útvonal között keres, hogy megtalálja önnek a valóban kedvező utazási ajánlatokat.

 

Tudta, hogy velünk nem csak repülőjegyét foglalhatja le? Ha szállodára van szüksége Helsinki Vantaa mellett, a Skyscanner ebben is hasznos segítségére lehet, minden nagyobb láncot a partnereink között tudhatunk, hogy megtaláljuk önnek a legolcsóbb árakat.  

Autót bérelne? Minden rendben! A Skyscanner minden nagyobb autókölcsönzővel kapcsolatban áll, hogy a legkedvezőbb kölcsönzési díjakat szállíthassuk önnek, négy keréken, Helsinki városában is.

 

Kérje hírlevelünket, hogy még személyre szabottabb árak között tallózhasson. 

Jó utazást kívánunk! Helsinki Vantaa és a Skyscanner - garancia erre.

Légitársaságok Helsinki Vantaa közelében:

 Ki indít járatot Helsinki Vantaa érkezéssel?

 Repülőtéri kapcsolat információk

Helsinki Vantaa Repülőtér

Cím:
Finavia Corp,
Helsinki Airport,
P.O. Box 50,
01531 VANTAA,
FINLAND

Tel:+358 20 708 000
Fax:+358 20 708 3296

Webhely:

Tulajdonos:
Finavia

 Helyszíni információ

Hosszúság:24° 58' 18'' E
Szélesség:60° 19' 32'' N
IATA kód:HEL
ICAO kód:EFHK

 Repülőtér elhelyezkedés

Google map

Az ezen az oldalon feltüntetett árak csak a 45 napon belüli találatok alapján becsült legalacsonyabb árak.