Térkép

 Megfizethető repülőjegyek a Skyscannerrel!

Ha Alexandria Borg El Arab repülőtérre utazik, vagy járata onnan indul, esetleg ismerősét várja, találjon meg mindent egy helyen! Útvonaltervezéshez, reptéri hírekhez, helyi időjáráshoz, légitársaságok képviseletéhez, járatinformációhoz – Skyscanner. Használja áttekintető térképeinket és videóinkat, hogy otthonosan mozogjon Alexandria Borg El Arab repterén. Bámire is van szüksége, hozzánk bizalommal fordulhat.  

 

Ha még nem foglalta le repülőjegyeit, de már tudja, hogy érinteni fogja Alexandria Borg El Arab repülőterét, mi megkeressük önnek a legjobb ajánlatokat! A Skyscanner keresőmotorjával könnyedén áttekintheti a megfizethető Alexandria Borg El Arab-járatokat hónapról hónapra, akár a legolcsóbb jegyárat biztosító napokat is, vagy akár az egész éves kínálatot. Ha nem biztos úticélját illetően, miért ne próbálná ki ’’Bármely úticélhoz” ajánlatainkat? Hagyja üresen az úticél mezőt és máris ötletet meríthet választékunkból! A Skyscanner többszáz légitársaság és többezer útvonal között keres, hogy megtalálja önnek a valóban kedvező utazási ajánlatokat.

 

Tudta, hogy velünk nem csak repülőjegyét foglalhatja le? Ha szállodára van szüksége Alexandria Borg El Arab mellett, a Skyscanner ebben is hasznos segítségére lehet, minden nagyobb láncot a partnereink között tudhatunk, hogy megtaláljuk önnek a legolcsóbb árakat.  

Autót bérelne? Minden rendben! A Skyscanner minden nagyobb autókölcsönzővel kapcsolatban áll, hogy a legkedvezőbb kölcsönzési díjakat szállíthassuk önnek, négy keréken, Alexandria városában is.

 

Kérje hírlevelünket, hogy még személyre szabottabb árak között tallózhasson. 

Jó utazást kívánunk! Alexandria Borg El Arab és a Skyscanner - garancia erre.

Légitársaságok Alexandria Borg El Arab közelében:

 Ki indít járatot Alexandria Borg El Arab érkezéssel?

 Repülőtéri kapcsolat információk

Alexandria Borg El Arab Repülőtér

Cím:
Alexandria,
EGYPT

Tel:+20 (0)3 4591486
Fax:+20 (0)3 4591484

Webhely:

Tulajdonos:
EAC (Egyptian Airports Company)

 Helyszíni információ

Hosszúság:29° 40' 59'' E
Szélesség:30° 54' 0'' N
IATA kód:HBE
ICAO kód:HEBA

 Repülőtér elhelyezkedés

Google map

Az ezen az oldalon feltüntetett árak csak a 45 napon belüli találatok alapján becsült legalacsonyabb árak.