Térkép

 Megfizethető repülőjegyek a Skyscannerrel!

Ha Nyizsnyij Novgorod repülőtérre utazik, vagy járata onnan indul, esetleg ismerősét várja, találjon meg mindent egy helyen! Útvonaltervezéshez, reptéri hírekhez, helyi időjáráshoz, légitársaságok képviseletéhez, járatinformációhoz – Skyscanner. Használja áttekintető térképeinket és videóinkat, hogy otthonosan mozogjon Nyizsnyij Novgorod repterén. Bámire is van szüksége, hozzánk bizalommal fordulhat.  

 

Ha még nem foglalta le repülőjegyeit, de már tudja, hogy érinteni fogja Nyizsnyij Novgorod repülőterét, mi megkeressük önnek a legjobb ajánlatokat! A Skyscanner keresőmotorjával könnyedén áttekintheti a megfizethető Nyizsnyij Novgorod-járatokat hónapról hónapra, akár a legolcsóbb jegyárat biztosító napokat is, vagy akár az egész éves kínálatot. Ha nem biztos úticélját illetően, miért ne próbálná ki ’’Bármely úticélhoz” ajánlatainkat? Hagyja üresen az úticél mezőt és máris ötletet meríthet választékunkból! A Skyscanner többszáz légitársaság és többezer útvonal között keres, hogy megtalálja önnek a valóban kedvező utazási ajánlatokat.

 

Tudta, hogy velünk nem csak repülőjegyét foglalhatja le? Ha szállodára van szüksége Nyizsnyij Novgorod mellett, a Skyscanner ebben is hasznos segítségére lehet, minden nagyobb láncot a partnereink között tudhatunk, hogy megtaláljuk önnek a legolcsóbb árakat.  

Autót bérelne? Minden rendben! A Skyscanner minden nagyobb autókölcsönzővel kapcsolatban áll, hogy a legkedvezőbb kölcsönzési díjakat szállíthassuk önnek, négy keréken, Nyizsnyij Novgorod városában is.

 

Kérje hírlevelünket, hogy még személyre szabottabb árak között tallózhasson. 

Jó utazást kívánunk! Nyizsnyij Novgorod és a Skyscanner - garancia erre.

Légitársaságok Nyizsnyij Novgorod közelében:

 Ki indít járatot Nyizsnyij Novgorod érkezéssel?

 Repülőtéri kapcsolat információk

Nyizsnyij Novgorod Repülőtér

Cím:
Aeroport Nizhny Novgorod,
603056 RUSSIA

Tel:+7 (0)831 2567436, 2547436
Fax:+7 (0)831 2759424

Webhely:

Tulajdonos:
JSC "Nizhny Novgorod International Airport"

 Helyszíni információ

Hosszúság:43° 47' 2'' E
Szélesség:56° 13' 48'' N
IATA kód:GOJ
ICAO kód:UWGG

 Repülőtér elhelyezkedés

Google map

Az ezen az oldalon feltüntetett árak csak a 45 napon belüli találatok alapján becsült legalacsonyabb árak.