Térkép

 Megfizethető repülőjegyek a Skyscannerrel!

Ha Karlsruhe / Baden-Baden repülőtérre utazik, vagy járata onnan indul, esetleg ismerősét várja, találjon meg mindent egy helyen! Útvonaltervezéshez, reptéri hírekhez, helyi időjáráshoz, légitársaságok képviseletéhez, járatinformációhoz – Skyscanner. Használja áttekintető térképeinket és videóinkat, hogy otthonosan mozogjon Karlsruhe / Baden-Baden repterén. Bámire is van szüksége, hozzánk bizalommal fordulhat.  

 

Ha még nem foglalta le repülőjegyeit, de már tudja, hogy érinteni fogja Karlsruhe / Baden-Baden repülőterét, mi megkeressük önnek a legjobb ajánlatokat! A Skyscanner keresőmotorjával könnyedén áttekintheti a megfizethető Karlsruhe / Baden-Baden-járatokat hónapról hónapra, akár a legolcsóbb jegyárat biztosító napokat is, vagy akár az egész éves kínálatot. Ha nem biztos úticélját illetően, miért ne próbálná ki ’’Bármely úticélhoz” ajánlatainkat? Hagyja üresen az úticél mezőt és máris ötletet meríthet választékunkból! A Skyscanner többszáz légitársaság és többezer útvonal között keres, hogy megtalálja önnek a valóban kedvező utazási ajánlatokat.

 

Tudta, hogy velünk nem csak repülőjegyét foglalhatja le? Ha szállodára van szüksége Karlsruhe / Baden-Baden mellett, a Skyscanner ebben is hasznos segítségére lehet, minden nagyobb láncot a partnereink között tudhatunk, hogy megtaláljuk önnek a legolcsóbb árakat.  

Autót bérelne? Minden rendben! A Skyscanner minden nagyobb autókölcsönzővel kapcsolatban áll, hogy a legkedvezőbb kölcsönzési díjakat szállíthassuk önnek, négy keréken, Baden-Baden városában is.

 

Kérje hírlevelünket, hogy még személyre szabottabb árak között tallózhasson. 

Jó utazást kívánunk! Karlsruhe / Baden-Baden és a Skyscanner - garancia erre.

Légitársaságok Karlsruhe / Baden-Baden közelében:

 Ki indít járatot Karlsruhe / Baden-Baden érkezéssel?

 Repülőtéri kapcsolat információk

Karlsruhe / Baden-Baden Repülőtér

Cím:
Flughafen Karlsruhe/Baden-Baden,
Halifax Avenue B420 (Terminal),
D-77836 Rh,
Deutschland

Tel:490 7229 / 66-2000
Fax:490 7229 / 66-2309

Webhely:

 Helyszíni információ

Hosszúság:8° 4' 49'' E
Szélesség:48° 46' 45'' N
IATA kód:FKB
ICAO kód:

 Repülőtér elhelyezkedés

Google map

Az ezen az oldalon feltüntetett árak csak a 45 napon belüli találatok alapján becsült legalacsonyabb árak.