Térkép

 Megfizethető repülőjegyek a Skyscannerrel!

Ha Róma Fiumicino repülőtérre utazik, vagy járata onnan indul, esetleg ismerősét várja, találjon meg mindent egy helyen! Útvonaltervezéshez, reptéri hírekhez, helyi időjáráshoz, légitársaságok képviseletéhez, járatinformációhoz – Skyscanner. Használja áttekintető térképeinket és videóinkat, hogy otthonosan mozogjon Róma Fiumicino repterén. Bámire is van szüksége, hozzánk bizalommal fordulhat.  

 

Ha még nem foglalta le repülőjegyeit, de már tudja, hogy érinteni fogja Róma Fiumicino repülőterét, mi megkeressük önnek a legjobb ajánlatokat! A Skyscanner keresőmotorjával könnyedén áttekintheti a megfizethető Róma Fiumicino-járatokat hónapról hónapra, akár a legolcsóbb jegyárat biztosító napokat is, vagy akár az egész éves kínálatot. Ha nem biztos úticélját illetően, miért ne próbálná ki ’’Bármely úticélhoz” ajánlatainkat? Hagyja üresen az úticél mezőt és máris ötletet meríthet választékunkból! A Skyscanner többszáz légitársaság és többezer útvonal között keres, hogy megtalálja önnek a valóban kedvező utazási ajánlatokat.

 

Tudta, hogy velünk nem csak repülőjegyét foglalhatja le? Ha szállodára van szüksége Róma Fiumicino mellett, a Skyscanner ebben is hasznos segítségére lehet, minden nagyobb láncot a partnereink között tudhatunk, hogy megtaláljuk önnek a legolcsóbb árakat.  

Autót bérelne? Minden rendben! A Skyscanner minden nagyobb autókölcsönzővel kapcsolatban áll, hogy a legkedvezőbb kölcsönzési díjakat szállíthassuk önnek, négy keréken, Róma városában is.

 

Kérje hírlevelünket, hogy még személyre szabottabb árak között tallózhasson. 

Jó utazást kívánunk! Róma Fiumicino és a Skyscanner - garancia erre.

Légitársaságok Róma Fiumicino közelében:

 Ki indít járatot Róma Fiumicino érkezéssel?

 Repülőtéri kapcsolat információk

Róma Fiumicino Repülőtér

Cím:
PO Box 68,
Via Dell´Aeroporto di Fiumicino 320,
I-00050 Fiumicino,
Rome,
ITALY

Tel:+39 (0)06 65951
Fax:+39 (0)06 65953776

Webhely:

Tulajdonos:
Aeroporti di Roma S.p.A.

 Helyszíni információ

Hosszúság:12° 14' 20'' E
Szélesség:41° 48' 1'' N
IATA kód:FCO
ICAO kód:LIRF

 Repülőtér elhelyezkedés

Google map

Az ezen az oldalon feltüntetett árak csak a 45 napon belüli találatok alapján becsült legalacsonyabb árak.