Térkép

 Megfizethető repülőjegyek a Skyscannerrel!

Ha Buenos Aires Pistarini repülőtérre utazik, vagy járata onnan indul, esetleg ismerősét várja, találjon meg mindent egy helyen! Útvonaltervezéshez, reptéri hírekhez, helyi időjáráshoz, légitársaságok képviseletéhez, járatinformációhoz – Skyscanner. Használja áttekintető térképeinket és videóinkat, hogy otthonosan mozogjon Buenos Aires Pistarini repterén. Bámire is van szüksége, hozzánk bizalommal fordulhat.  

 

Ha még nem foglalta le repülőjegyeit, de már tudja, hogy érinteni fogja Buenos Aires Pistarini repülőterét, mi megkeressük önnek a legjobb ajánlatokat! A Skyscanner keresőmotorjával könnyedén áttekintheti a megfizethető Buenos Aires Pistarini-járatokat hónapról hónapra, akár a legolcsóbb jegyárat biztosító napokat is, vagy akár az egész éves kínálatot. Ha nem biztos úticélját illetően, miért ne próbálná ki ’’Bármely úticélhoz” ajánlatainkat? Hagyja üresen az úticél mezőt és máris ötletet meríthet választékunkból! A Skyscanner többszáz légitársaság és többezer útvonal között keres, hogy megtalálja önnek a valóban kedvező utazási ajánlatokat.

 

Tudta, hogy velünk nem csak repülőjegyét foglalhatja le? Ha szállodára van szüksége Buenos Aires Pistarini mellett, a Skyscanner ebben is hasznos segítségére lehet, minden nagyobb láncot a partnereink között tudhatunk, hogy megtaláljuk önnek a legolcsóbb árakat.  

Autót bérelne? Minden rendben! A Skyscanner minden nagyobb autókölcsönzővel kapcsolatban áll, hogy a legkedvezőbb kölcsönzési díjakat szállíthassuk önnek, négy keréken, Buenos Aires városában is.

 

Kérje hírlevelünket, hogy még személyre szabottabb árak között tallózhasson. 

Jó utazást kívánunk! Buenos Aires Pistarini és a Skyscanner - garancia erre.

Légitársaságok Buenos Aires Pistarini közelében:

 Ki indít járatot Buenos Aires Pistarini érkezéssel?

 Repülőtéri kapcsolat információk

Buenos Aires Pistarini Repülőtér

Cím:
Terminal A,
B1802 EZE Buenos Aires,
ARGENTINA

Tel:+54 (0)11 44802500
Fax:+54 (0)11 44802543

Webhely:

 Helyszíni információ

Hosszúság:58° 32' 2'' W
Szélesség:34° 49' 12'' S
IATA kód:EZE
ICAO kód:SAEZ

 Repülőtér elhelyezkedés

Google map

Az ezen az oldalon feltüntetett árak csak a 45 napon belüli találatok alapján becsült legalacsonyabb árak.