Térkép

 Megfizethető repülőjegyek a Skyscannerrel!

Ha Ciudad Victoria repülőtérre utazik, vagy járata onnan indul, esetleg ismerősét várja, találjon meg mindent egy helyen! Útvonaltervezéshez, reptéri hírekhez, helyi időjáráshoz, légitársaságok képviseletéhez, járatinformációhoz – Skyscanner. Használja áttekintető térképeinket és videóinkat, hogy otthonosan mozogjon Ciudad Victoria repterén. Bámire is van szüksége, hozzánk bizalommal fordulhat.  

 

Ha még nem foglalta le repülőjegyeit, de már tudja, hogy érinteni fogja Ciudad Victoria repülőterét, mi megkeressük önnek a legjobb ajánlatokat! A Skyscanner keresőmotorjával könnyedén áttekintheti a megfizethető Ciudad Victoria-járatokat hónapról hónapra, akár a legolcsóbb jegyárat biztosító napokat is, vagy akár az egész éves kínálatot. Ha nem biztos úticélját illetően, miért ne próbálná ki ’’Bármely úticélhoz” ajánlatainkat? Hagyja üresen az úticél mezőt és máris ötletet meríthet választékunkból! A Skyscanner többszáz légitársaság és többezer útvonal között keres, hogy megtalálja önnek a valóban kedvező utazási ajánlatokat.

 

Tudta, hogy velünk nem csak repülőjegyét foglalhatja le? Ha szállodára van szüksége Ciudad Victoria mellett, a Skyscanner ebben is hasznos segítségére lehet, minden nagyobb láncot a partnereink között tudhatunk, hogy megtaláljuk önnek a legolcsóbb árakat.  

Autót bérelne? Minden rendben! A Skyscanner minden nagyobb autókölcsönzővel kapcsolatban áll, hogy a legkedvezőbb kölcsönzési díjakat szállíthassuk önnek, négy keréken, Ciudad Victoria városában is.

 

Kérje hírlevelünket, hogy még személyre szabottabb árak között tallózhasson. 

Jó utazást kívánunk! Ciudad Victoria és a Skyscanner - garancia erre.

Légitársaságok Ciudad Victoria közelében:

 Ki indít járatot Ciudad Victoria érkezéssel?

 Repülőtéri kapcsolat információk

Ciudad Victoria Repülőtér

Cím:
KM 18.5 Carr Soto la Marina,
Municipio de Guemes,
CP 87230 Ciudad Victoria,
Tamaulipas,
MEXICO

Tel:+52 (01)131 64588
Fax:+52 (01)131 67616

 Helyszíni információ

Hosszúság:98° 57' 55'' W
Szélesség:23° 42' 50'' N
IATA kód:CVM
ICAO kód:MMCV

 Repülőtér elhelyezkedés

Google map

Az ezen az oldalon feltüntetett árak csak a 45 napon belüli találatok alapján becsült legalacsonyabb árak.