Térkép

 Megfizethető repülőjegyek a Skyscannerrel!

Ha Szaporro Chitose repülőtérre utazik, vagy járata onnan indul, esetleg ismerősét várja, találjon meg mindent egy helyen! Útvonaltervezéshez, reptéri hírekhez, helyi időjáráshoz, légitársaságok képviseletéhez, járatinformációhoz – Skyscanner. Használja áttekintető térképeinket és videóinkat, hogy otthonosan mozogjon Szaporro Chitose repterén. Bámire is van szüksége, hozzánk bizalommal fordulhat.  

 

Ha még nem foglalta le repülőjegyeit, de már tudja, hogy érinteni fogja Szaporro Chitose repülőterét, mi megkeressük önnek a legjobb ajánlatokat! A Skyscanner keresőmotorjával könnyedén áttekintheti a megfizethető Szaporro Chitose-járatokat hónapról hónapra, akár a legolcsóbb jegyárat biztosító napokat is, vagy akár az egész éves kínálatot. Ha nem biztos úticélját illetően, miért ne próbálná ki ’’Bármely úticélhoz” ajánlatainkat? Hagyja üresen az úticél mezőt és máris ötletet meríthet választékunkból! A Skyscanner többszáz légitársaság és többezer útvonal között keres, hogy megtalálja önnek a valóban kedvező utazási ajánlatokat.

 

Tudta, hogy velünk nem csak repülőjegyét foglalhatja le? Ha szállodára van szüksége Szaporro Chitose mellett, a Skyscanner ebben is hasznos segítségére lehet, minden nagyobb láncot a partnereink között tudhatunk, hogy megtaláljuk önnek a legolcsóbb árakat.  

Autót bérelne? Minden rendben! A Skyscanner minden nagyobb autókölcsönzővel kapcsolatban áll, hogy a legkedvezőbb kölcsönzési díjakat szállíthassuk önnek, négy keréken, Szapporo városában is.

 

Kérje hírlevelünket, hogy még személyre szabottabb árak között tallózhasson. 

Jó utazást kívánunk! Szaporro Chitose és a Skyscanner - garancia erre.

Légitársaságok Szaporro Chitose közelében:

 Ki indít járatot Szaporro Chitose érkezéssel?

 Repülőtéri kapcsolat információk

Szaporro Chitose Repülőtér

Cím:
Bibi,
Chitose 066-0012,
Hokkaido,
JAPAN

Tel:+81 (0)12 3230111, 4102
Fax:+81 (0)12 3452031

Webhely:

Tulajdonos:
Hokkaidō Airport Terminal Co., Ltd.

 Helyszíni információ

Hosszúság:141° 40' 9'' E
Szélesség:42° 47' 44'' N
IATA kód:CTS
ICAO kód:RJCC

 Repülőtér elhelyezkedés

Google map

Az ezen az oldalon feltüntetett árak csak a 45 napon belüli találatok alapján becsült legalacsonyabb árak.