Térkép

 Megfizethető repülőjegyek a Skyscannerrel!

Ha Brüsszel Charleroi Bru South repülőtérre utazik, vagy járata onnan indul, esetleg ismerősét várja, találjon meg mindent egy helyen! Útvonaltervezéshez, reptéri hírekhez, helyi időjáráshoz, légitársaságok képviseletéhez, járatinformációhoz – Skyscanner. Használja áttekintető térképeinket és videóinkat, hogy otthonosan mozogjon Brüsszel Charleroi Bru South repterén. Bámire is van szüksége, hozzánk bizalommal fordulhat.  

 

Ha még nem foglalta le repülőjegyeit, de már tudja, hogy érinteni fogja Brüsszel Charleroi Bru South repülőterét, mi megkeressük önnek a legjobb ajánlatokat! A Skyscanner keresőmotorjával könnyedén áttekintheti a megfizethető Brüsszel Charleroi Bru South-járatokat hónapról hónapra, akár a legolcsóbb jegyárat biztosító napokat is, vagy akár az egész éves kínálatot. Ha nem biztos úticélját illetően, miért ne próbálná ki ’’Bármely úticélhoz” ajánlatainkat? Hagyja üresen az úticél mezőt és máris ötletet meríthet választékunkból! A Skyscanner többszáz légitársaság és többezer útvonal között keres, hogy megtalálja önnek a valóban kedvező utazási ajánlatokat.

 

Tudta, hogy velünk nem csak repülőjegyét foglalhatja le? Ha szállodára van szüksége Brüsszel Charleroi Bru South mellett, a Skyscanner ebben is hasznos segítségére lehet, minden nagyobb láncot a partnereink között tudhatunk, hogy megtaláljuk önnek a legolcsóbb árakat.  

Autót bérelne? Minden rendben! A Skyscanner minden nagyobb autókölcsönzővel kapcsolatban áll, hogy a legkedvezőbb kölcsönzési díjakat szállíthassuk önnek, négy keréken, Brüsszel városában is.

 

Kérje hírlevelünket, hogy még személyre szabottabb árak között tallózhasson. 

Jó utazást kívánunk! Brüsszel Charleroi Bru South és a Skyscanner - garancia erre.

Légitársaságok Brüsszel Charleroi Bru South közelében:

 Ki indít járatot Brüsszel Charleroi Bru South érkezéssel?

 Repülőtéri kapcsolat információk

Brüsszel Charleroi Bru South Repülőtér

Cím:
Building S11B/S7,
B-6041 Charleroi,
BELGIUM

Tel:+32 (0)71 251211
Fax:+32 (0)71 251202

Webhely:

Tulajdonos:
SOWAER (Société Wallonne des Aéroports)

 Helyszíni információ

Hosszúság:4° 27' 13'' E
Szélesség:50° 27' 33'' N
IATA kód:CRL
ICAO kód:EBCI

 Repülőtér elhelyezkedés

Google map

Az ezen az oldalon feltüntetett árak csak a 45 napon belüli találatok alapján becsült legalacsonyabb árak.