Térkép

 Megfizethető repülőjegyek a Skyscannerrel!

Ha Róma Ciampino repülőtérre utazik, vagy járata onnan indul, esetleg ismerősét várja, találjon meg mindent egy helyen! Útvonaltervezéshez, reptéri hírekhez, helyi időjáráshoz, légitársaságok képviseletéhez, járatinformációhoz – Skyscanner. Használja áttekintető térképeinket és videóinkat, hogy otthonosan mozogjon Róma Ciampino repterén. Bámire is van szüksége, hozzánk bizalommal fordulhat.  

 

Ha még nem foglalta le repülőjegyeit, de már tudja, hogy érinteni fogja Róma Ciampino repülőterét, mi megkeressük önnek a legjobb ajánlatokat! A Skyscanner keresőmotorjával könnyedén áttekintheti a megfizethető Róma Ciampino-járatokat hónapról hónapra, akár a legolcsóbb jegyárat biztosító napokat is, vagy akár az egész éves kínálatot. Ha nem biztos úticélját illetően, miért ne próbálná ki ’’Bármely úticélhoz” ajánlatainkat? Hagyja üresen az úticél mezőt és máris ötletet meríthet választékunkból! A Skyscanner többszáz légitársaság és többezer útvonal között keres, hogy megtalálja önnek a valóban kedvező utazási ajánlatokat.

 

Tudta, hogy velünk nem csak repülőjegyét foglalhatja le? Ha szállodára van szüksége Róma Ciampino mellett, a Skyscanner ebben is hasznos segítségére lehet, minden nagyobb láncot a partnereink között tudhatunk, hogy megtaláljuk önnek a legolcsóbb árakat.  

Autót bérelne? Minden rendben! A Skyscanner minden nagyobb autókölcsönzővel kapcsolatban áll, hogy a legkedvezőbb kölcsönzési díjakat szállíthassuk önnek, négy keréken, Róma városában is.

 

Kérje hírlevelünket, hogy még személyre szabottabb árak között tallózhasson. 

Jó utazást kívánunk! Róma Ciampino és a Skyscanner - garancia erre.

Légitársaságok Róma Ciampino közelében:

 Ki indít járatot Róma Ciampino érkezéssel?

 Repülőtéri kapcsolat információk

Róma Ciampino Repülőtér

Cím:
G B Pastine,
Via Appia Nuova 1651,
I-00040 Rome Ciampino,
ITALY

Tel:+39 (0)6 79348521
Fax:+39 (0)6 79494400

Webhely:

Tulajdonos:
Aeroporti di Roma S.p.A.

 Helyszíni információ

Hosszúság:12° 35' 35'' E
Szélesség:41° 47' 57'' N
IATA kód:CIA
ICAO kód:LIRA

 Repülőtér elhelyezkedés

Google map

Az ezen az oldalon feltüntetett árak csak a 45 napon belüli találatok alapján becsült legalacsonyabb árak.