Térkép

 Megfizethető repülőjegyek a Skyscannerrel!

Ha Soekarno-Hatta repülőtérre utazik, vagy járata onnan indul, esetleg ismerősét várja, találjon meg mindent egy helyen! Útvonaltervezéshez, reptéri hírekhez, helyi időjáráshoz, légitársaságok képviseletéhez, járatinformációhoz – Skyscanner. Használja áttekintető térképeinket és videóinkat, hogy otthonosan mozogjon Soekarno-Hatta repterén. Bámire is van szüksége, hozzánk bizalommal fordulhat.  

 

Ha még nem foglalta le repülőjegyeit, de már tudja, hogy érinteni fogja Soekarno-Hatta repülőterét, mi megkeressük önnek a legjobb ajánlatokat! A Skyscanner keresőmotorjával könnyedén áttekintheti a megfizethető Soekarno-Hatta-járatokat hónapról hónapra, akár a legolcsóbb jegyárat biztosító napokat is, vagy akár az egész éves kínálatot. Ha nem biztos úticélját illetően, miért ne próbálná ki ’’Bármely úticélhoz” ajánlatainkat? Hagyja üresen az úticél mezőt és máris ötletet meríthet választékunkból! A Skyscanner többszáz légitársaság és többezer útvonal között keres, hogy megtalálja önnek a valóban kedvező utazási ajánlatokat.

 

Tudta, hogy velünk nem csak repülőjegyét foglalhatja le? Ha szállodára van szüksége Soekarno-Hatta mellett, a Skyscanner ebben is hasznos segítségére lehet, minden nagyobb láncot a partnereink között tudhatunk, hogy megtaláljuk önnek a legolcsóbb árakat.  

Autót bérelne? Minden rendben! A Skyscanner minden nagyobb autókölcsönzővel kapcsolatban áll, hogy a legkedvezőbb kölcsönzési díjakat szállíthassuk önnek, négy keréken, Jakarta városában is.

 

Kérje hírlevelünket, hogy még személyre szabottabb árak között tallózhasson. 

Jó utazást kívánunk! Soekarno-Hatta és a Skyscanner - garancia erre.

Légitársaságok Soekarno-Hatta közelében:

 Ki indít járatot Soekarno-Hatta érkezéssel?

 Repülőtéri kapcsolat információk

Soekarno-Hatta Repülőtér

Cím:
Building 601,
PO Box 1245 BUSH,
Jakarta 19101,
INDONESIA

Tel:+62 (21) 5507015
Fax:+62 (21) 5506823

Webhely:

Tulajdonos:
Angkasa Pura II

 Helyszíni információ

Hosszúság:106° 39' 0'' E
Szélesség:6° 7' 0'' S
IATA kód:CGK
ICAO kód:WIII

 Repülőtér elhelyezkedés

Google map

Az ezen az oldalon feltüntetett árak csak a 45 napon belüli találatok alapján becsült legalacsonyabb árak.