Térkép

 Megfizethető repülőjegyek a Skyscannerrel!

Ha Sao Paulo Congonhas repülőtérre utazik, vagy járata onnan indul, esetleg ismerősét várja, találjon meg mindent egy helyen! Útvonaltervezéshez, reptéri hírekhez, helyi időjáráshoz, légitársaságok képviseletéhez, járatinformációhoz – Skyscanner. Használja áttekintető térképeinket és videóinkat, hogy otthonosan mozogjon Sao Paulo Congonhas repterén. Bámire is van szüksége, hozzánk bizalommal fordulhat.  

 

Ha még nem foglalta le repülőjegyeit, de már tudja, hogy érinteni fogja Sao Paulo Congonhas repülőterét, mi megkeressük önnek a legjobb ajánlatokat! A Skyscanner keresőmotorjával könnyedén áttekintheti a megfizethető Sao Paulo Congonhas-járatokat hónapról hónapra, akár a legolcsóbb jegyárat biztosító napokat is, vagy akár az egész éves kínálatot. Ha nem biztos úticélját illetően, miért ne próbálná ki ’’Bármely úticélhoz” ajánlatainkat? Hagyja üresen az úticél mezőt és máris ötletet meríthet választékunkból! A Skyscanner többszáz légitársaság és többezer útvonal között keres, hogy megtalálja önnek a valóban kedvező utazási ajánlatokat.

 

Tudta, hogy velünk nem csak repülőjegyét foglalhatja le? Ha szállodára van szüksége Sao Paulo Congonhas mellett, a Skyscanner ebben is hasznos segítségére lehet, minden nagyobb láncot a partnereink között tudhatunk, hogy megtaláljuk önnek a legolcsóbb árakat.  

Autót bérelne? Minden rendben! A Skyscanner minden nagyobb autókölcsönzővel kapcsolatban áll, hogy a legkedvezőbb kölcsönzési díjakat szállíthassuk önnek, négy keréken, Sao Paulo városában is.

 

Kérje hírlevelünket, hogy még személyre szabottabb árak között tallózhasson. 

Jó utazást kívánunk! Sao Paulo Congonhas és a Skyscanner - garancia erre.

Légitársaságok Sao Paulo Congonhas közelében:

 Ki indít járatot Sao Paulo Congonhas érkezéssel?

 Repülőtéri kapcsolat információk

Sao Paulo Congonhas Repülőtér

Cím:
Av Washington Luiz s/n,
Campo Belo,
SP 04695-900 São Paulo,
BRAZIL

Tel:+55 (0)11 50909000

Webhely:

 Helyszíni információ

Hosszúság:46° 39' 36'' W
Szélesség:23° 37' 30'' S
IATA kód:CGH
ICAO kód:SBSP

 Repülőtér elhelyezkedés

Google map

Az ezen az oldalon feltüntetett árak csak a 45 napon belüli találatok alapján becsült legalacsonyabb árak.