Térkép

 Megfizethető repülőjegyek a Skyscannerrel!

Ha Carcassonne repülőtérre utazik, vagy járata onnan indul, esetleg ismerősét várja, találjon meg mindent egy helyen! Útvonaltervezéshez, reptéri hírekhez, helyi időjáráshoz, légitársaságok képviseletéhez, járatinformációhoz – Skyscanner. Használja áttekintető térképeinket és videóinkat, hogy otthonosan mozogjon Carcassonne repterén. Bámire is van szüksége, hozzánk bizalommal fordulhat.  

 

Ha még nem foglalta le repülőjegyeit, de már tudja, hogy érinteni fogja Carcassonne repülőterét, mi megkeressük önnek a legjobb ajánlatokat! A Skyscanner keresőmotorjával könnyedén áttekintheti a megfizethető Carcassonne-járatokat hónapról hónapra, akár a legolcsóbb jegyárat biztosító napokat is, vagy akár az egész éves kínálatot. Ha nem biztos úticélját illetően, miért ne próbálná ki ’’Bármely úticélhoz” ajánlatainkat? Hagyja üresen az úticél mezőt és máris ötletet meríthet választékunkból! A Skyscanner többszáz légitársaság és többezer útvonal között keres, hogy megtalálja önnek a valóban kedvező utazási ajánlatokat.

 

Tudta, hogy velünk nem csak repülőjegyét foglalhatja le? Ha szállodára van szüksége Carcassonne mellett, a Skyscanner ebben is hasznos segítségére lehet, minden nagyobb láncot a partnereink között tudhatunk, hogy megtaláljuk önnek a legolcsóbb árakat.  

Autót bérelne? Minden rendben! A Skyscanner minden nagyobb autókölcsönzővel kapcsolatban áll, hogy a legkedvezőbb kölcsönzési díjakat szállíthassuk önnek, négy keréken, Carcassonne városában is.

 

Kérje hírlevelünket, hogy még személyre szabottabb árak között tallózhasson. 

Jó utazást kívánunk! Carcassonne és a Skyscanner - garancia erre.

Légitársaságok Carcassonne közelében:

 Ki indít járatot Carcassonne érkezéssel?

 Repülőtéri kapcsolat információk

Carcassonne Repülőtér

Cím:
Aeroport de Salvaza,
Route de Montreal,
F-11000 Carcassonne Cedex,
FRANCE

Tel:+33 (0)4 68719646
Fax:+33 (0)4 68719648

Webhely:

Tulajdonos:
Chambre de commerce et d'industrie de Carcassonne-Limoux-Castelnaudary

 Helyszíni információ

Hosszúság:2° 19' 0'' E
Szélesség:43° 13' 0'' N
IATA kód:CCF
ICAO kód:LFMK

 Repülőtér elhelyezkedés

Google map

Az ezen az oldalon feltüntetett árak csak a 45 napon belüli találatok alapján becsült legalacsonyabb árak.