Térkép

 Megfizethető repülőjegyek a Skyscannerrel!

Ha Athén E Venizelos Intl repülőtérre utazik, vagy járata onnan indul, esetleg ismerősét várja, találjon meg mindent egy helyen! Útvonaltervezéshez, reptéri hírekhez, helyi időjáráshoz, légitársaságok képviseletéhez, járatinformációhoz – Skyscanner. Használja áttekintető térképeinket és videóinkat, hogy otthonosan mozogjon Athén E Venizelos Intl repterén. Bámire is van szüksége, hozzánk bizalommal fordulhat.  

 

Ha még nem foglalta le repülőjegyeit, de már tudja, hogy érinteni fogja Athén E Venizelos Intl repülőterét, mi megkeressük önnek a legjobb ajánlatokat! A Skyscanner keresőmotorjával könnyedén áttekintheti a megfizethető Athén E Venizelos Intl-járatokat hónapról hónapra, akár a legolcsóbb jegyárat biztosító napokat is, vagy akár az egész éves kínálatot. Ha nem biztos úticélját illetően, miért ne próbálná ki ’’Bármely úticélhoz” ajánlatainkat? Hagyja üresen az úticél mezőt és máris ötletet meríthet választékunkból! A Skyscanner többszáz légitársaság és többezer útvonal között keres, hogy megtalálja önnek a valóban kedvező utazási ajánlatokat.

 

Tudta, hogy velünk nem csak repülőjegyét foglalhatja le? Ha szállodára van szüksége Athén E Venizelos Intl mellett, a Skyscanner ebben is hasznos segítségére lehet, minden nagyobb láncot a partnereink között tudhatunk, hogy megtaláljuk önnek a legolcsóbb árakat.  

Autót bérelne? Minden rendben! A Skyscanner minden nagyobb autókölcsönzővel kapcsolatban áll, hogy a legkedvezőbb kölcsönzési díjakat szállíthassuk önnek, négy keréken, Athén városában is.

 

Kérje hírlevelünket, hogy még személyre szabottabb árak között tallózhasson. 

Jó utazást kívánunk! Athén E Venizelos Intl és a Skyscanner - garancia erre.

Légitársaságok Athén E Venizelos Intl közelében:

 Ki indít járatot Athén E Venizelos Intl érkezéssel?

 Repülőtéri kapcsolat információk

Athén E Venizelos Intl Repülőtér

Cím:
Administration Building 17,
GR-190 19 Spata,
GREECE

Tel:+30 (0)210 3530000
Fax:+30 (0)210 3530001

Webhely:

Tulajdonos:
ATHENS INTERNATIONAL AIRPORT "EL. VENIZELOS" SA

 Helyszíni információ

Hosszúság:23° 56' 40'' E
Szélesség:37° 56' 10'' N
IATA kód:ATH
ICAO kód:LGAV

 Repülőtér elhelyezkedés

Google map

Az ezen az oldalon feltüntetett árak csak a 45 napon belüli találatok alapján becsült legalacsonyabb árak.