Térkép

 Megfizethető repülőjegyek a Skyscannerrel!

Ha Alghero Sardinia repülőtérre utazik, vagy járata onnan indul, esetleg ismerősét várja, találjon meg mindent egy helyen! Útvonaltervezéshez, reptéri hírekhez, helyi időjáráshoz, légitársaságok képviseletéhez, járatinformációhoz – Skyscanner. Használja áttekintető térképeinket és videóinkat, hogy otthonosan mozogjon Alghero Sardinia repterén. Bámire is van szüksége, hozzánk bizalommal fordulhat.  

 

Ha még nem foglalta le repülőjegyeit, de már tudja, hogy érinteni fogja Alghero Sardinia repülőterét, mi megkeressük önnek a legjobb ajánlatokat! A Skyscanner keresőmotorjával könnyedén áttekintheti a megfizethető Alghero Sardinia-járatokat hónapról hónapra, akár a legolcsóbb jegyárat biztosító napokat is, vagy akár az egész éves kínálatot. Ha nem biztos úticélját illetően, miért ne próbálná ki ’’Bármely úticélhoz” ajánlatainkat? Hagyja üresen az úticél mezőt és máris ötletet meríthet választékunkból! A Skyscanner többszáz légitársaság és többezer útvonal között keres, hogy megtalálja önnek a valóban kedvező utazási ajánlatokat.

 

Tudta, hogy velünk nem csak repülőjegyét foglalhatja le? Ha szállodára van szüksége Alghero Sardinia mellett, a Skyscanner ebben is hasznos segítségére lehet, minden nagyobb láncot a partnereink között tudhatunk, hogy megtaláljuk önnek a legolcsóbb árakat.  

Autót bérelne? Minden rendben! A Skyscanner minden nagyobb autókölcsönzővel kapcsolatban áll, hogy a legkedvezőbb kölcsönzési díjakat szállíthassuk önnek, négy keréken, Alghero Sardinia városában is.

 

Kérje hírlevelünket, hogy még személyre szabottabb árak között tallózhasson. 

Jó utazást kívánunk! Alghero Sardinia és a Skyscanner - garancia erre.

Légitársaságok Alghero Sardinia közelében:

 Ki indít járatot Alghero Sardinia érkezéssel?

 Repülőtéri kapcsolat információk

Alghero Sardinia Repülőtér

Cím:
Aeroporto di Alghero,
Loc.S.Maria La Palma (Sassari),
I-07040 Alghero,
ITALY

Tel:+39 (0)79 935282
Fax:+39 (0)79 935011

Webhely:

Tulajdonos:
SO.GE.A.AL. (Società di Gestione Aeroporto di Alghero)

 Helyszíni információ

Hosszúság:8° 17' 20'' E
Szélesség:40° 37' 50'' N
IATA kód:AHO
ICAO kód:LIEA

 Repülőtér elhelyezkedés

Google map

Az ezen az oldalon feltüntetett árak csak a 45 napon belüli találatok alapján becsült legalacsonyabb árak.