Térkép

 Megfizethető repülőjegyek a Skyscannerrel!

Ha St Gallen Altenrhein repülőtérre utazik, vagy járata onnan indul, esetleg ismerősét várja, találjon meg mindent egy helyen! Útvonaltervezéshez, reptéri hírekhez, helyi időjáráshoz, légitársaságok képviseletéhez, járatinformációhoz – Skyscanner. Használja áttekintető térképeinket és videóinkat, hogy otthonosan mozogjon St Gallen Altenrhein repterén. Bámire is van szüksége, hozzánk bizalommal fordulhat.  

 

Ha még nem foglalta le repülőjegyeit, de már tudja, hogy érinteni fogja St Gallen Altenrhein repülőterét, mi megkeressük önnek a legjobb ajánlatokat! A Skyscanner keresőmotorjával könnyedén áttekintheti a megfizethető St Gallen Altenrhein-járatokat hónapról hónapra, akár a legolcsóbb jegyárat biztosító napokat is, vagy akár az egész éves kínálatot. Ha nem biztos úticélját illetően, miért ne próbálná ki ’’Bármely úticélhoz” ajánlatainkat? Hagyja üresen az úticél mezőt és máris ötletet meríthet választékunkból! A Skyscanner többszáz légitársaság és többezer útvonal között keres, hogy megtalálja önnek a valóban kedvező utazási ajánlatokat.

 

Tudta, hogy velünk nem csak repülőjegyét foglalhatja le? Ha szállodára van szüksége St Gallen Altenrhein mellett, a Skyscanner ebben is hasznos segítségére lehet, minden nagyobb láncot a partnereink között tudhatunk, hogy megtaláljuk önnek a legolcsóbb árakat.  

Autót bérelne? Minden rendben! A Skyscanner minden nagyobb autókölcsönzővel kapcsolatban áll, hogy a legkedvezőbb kölcsönzési díjakat szállíthassuk önnek, négy keréken, Altenrhein városában is.

 

Kérje hírlevelünket, hogy még személyre szabottabb árak között tallózhasson. 

Jó utazást kívánunk! St Gallen Altenrhein és a Skyscanner - garancia erre.

Légitársaságok St Gallen Altenrhein közelében:

 Ki indít járatot St Gallen Altenrhein érkezéssel?

 Repülőtéri kapcsolat információk

St Gallen Altenrhein Repülőtér

Cím:
Flughafenstr 11,
CH-9423 Altenrhein,
SWITZERLAND

Tel:+41 (0)71 8585165
Fax:+41 (0)71 8585144

Webhely:

Tulajdonos:
Airport Alterhein AG

 Helyszíni információ

Hosszúság:9° 34' 0'' E
Szélesség:47° 28' 59'' N
IATA kód:ACH
ICAO kód:LSZR

 Repülőtér elhelyezkedés

Google map

Az ezen az oldalon feltüntetett árak csak a 45 napon belüli találatok alapján becsült legalacsonyabb árak.