Térkép

 Megfizethető repülőjegyek a Skyscannerrel!

Ha Abu Simbel repülőtérre utazik, vagy járata onnan indul, esetleg ismerősét várja, találjon meg mindent egy helyen! Útvonaltervezéshez, reptéri hírekhez, helyi időjáráshoz, légitársaságok képviseletéhez, járatinformációhoz – Skyscanner. Használja áttekintető térképeinket és videóinkat, hogy otthonosan mozogjon Abu Simbel repterén. Bámire is van szüksége, hozzánk bizalommal fordulhat.  

 

Ha még nem foglalta le repülőjegyeit, de már tudja, hogy érinteni fogja Abu Simbel repülőterét, mi megkeressük önnek a legjobb ajánlatokat! A Skyscanner keresőmotorjával könnyedén áttekintheti a megfizethető Abu Simbel-járatokat hónapról hónapra, akár a legolcsóbb jegyárat biztosító napokat is, vagy akár az egész éves kínálatot. Ha nem biztos úticélját illetően, miért ne próbálná ki ’’Bármely úticélhoz” ajánlatainkat? Hagyja üresen az úticél mezőt és máris ötletet meríthet választékunkból! A Skyscanner többszáz légitársaság és többezer útvonal között keres, hogy megtalálja önnek a valóban kedvező utazási ajánlatokat.

 

Tudta, hogy velünk nem csak repülőjegyét foglalhatja le? Ha szállodára van szüksége Abu Simbel mellett, a Skyscanner ebben is hasznos segítségére lehet, minden nagyobb láncot a partnereink között tudhatunk, hogy megtaláljuk önnek a legolcsóbb árakat.  

Autót bérelne? Minden rendben! A Skyscanner minden nagyobb autókölcsönzővel kapcsolatban áll, hogy a legkedvezőbb kölcsönzési díjakat szállíthassuk önnek, négy keréken, Abu Simbel városában is.

 

Kérje hírlevelünket, hogy még személyre szabottabb árak között tallózhasson. 

Jó utazást kívánunk! Abu Simbel és a Skyscanner - garancia erre.

Légitársaságok Abu Simbel közelében:

 Ki indít járatot Abu Simbel érkezéssel?

 Repülőtéri kapcsolat információk

Abu Simbel Repülőtér

Cím:
Abu Simbel,
EGYPT

Webhely:

Tulajdonos:
EAC (Egyptian Airports Company)

 Helyszíni információ

Hosszúság:31° 36' 55'' E
Szélesség:22° 22' 19'' N
IATA kód:ABS
ICAO kód:HEBL

 Repülőtér elhelyezkedés

Google map

Az ezen az oldalon feltüntetett árak csak a 45 napon belüli találatok alapján becsült legalacsonyabb árak.