Térkép

Gran Canaria repülőjegy

Gran Canaria – Az örök tavasz szigete

Gran Canaria egy meglehetősen érdekes éghajlatú sziget rengeteg látnivalóval. A kanári szigetek névadója, egyben leglátogatottabb szigete. Évente 2.2 millió turista látogat el ide. Csak egy repülőjegy Gran Canariába és Ön is megteheti!

A Pico de las Nieves vulkáni hegylánc ketté osztja a szigetet, két teljesen különböző klímát kölcsönözve a szigetnek. Az északi rész párás és termékeny banánültetvényekkel és dohányföldekkel, míg a deli rész finom homokú strandjaival forró és száraz. Nem is csoda hát, hogy “miniatűr kontinens”-nek becézik.

Gran Canaria városainak különböző csábjai vannak. Maspalomas, főként turisztikai jellegű, itt található a sziget egyik legszebb strandja, a 6 kilóméter hosszú fehér homokos tengerpart és a 68 méter magas El Faro de Maspalomas világítótorony is. Közvetlenül mellette, a Playa del Inglés, éttermekkel, diszkókkal és szállodák rengetegjével várja az ide látogatókat, nem is említve az aranyló homokú strandjait.

Las Palmas de Gran Canaria, a Kanár szigetek legnagyobb városa, színes házakkal, pompás gasztronómiával, kultúrával gazdag élettel, egy nagy kikötővel és három stranddal(San Cristobal, Las Canteras, és a Las Alcaravaneras) várja az ide látogatókat. Vagueta városrészben a 15. századi Santa Ana székesegyházon kívül számos más káprázatos régi épületet is megtekinthetünk.

A leginkább jellegzetesen spanyol és autentikus település a szigeten Puerto de Mogan, mely óvárosi részével, csodálatos színes házaival és Velencére emlékeztető csatornák felett ívelő hídjaival egy kifejezett történelmi utazás.

Jardin Canario a növényvilág kedvelőit várja több mint 500 növényfajjal.

Hegyek, trópusi erdők, sivatagok, kanyonok és hegymászás várja többek között az ide látogatókat. Élvezze Gran Canaria bájait a forró strandon napozva és közben a havas hegycsúcsokat csodálva!

A Skyscanner használata egyszerű, gyors és ingyenes! Keressen több mint 600 légitársaság és a legnevesebb utazási irodák repülőjegy ajánlatai között és találja meg a legolcsóbbat! És mindezt teljesen ingyen! Foglalja le most repülőjegyét Gran Canariára bizalommal, nincs se felár, se járulék!

Rugalmas az úti célját illetően? Keressen rá közeli repülőterekre a nagyobb megtakarításért.

Repülőterek Gran Canaria Las Palmas közelében

Az ezen az oldalon feltüntetett árak csak a 45 napon belüli találatok alapján becsült legalacsonyabb árak.