Térkép

Kréta repülőjegy

Kréta varázsa

Foglaljon repülőjegyet Krétára Budapestről és hagyja, hogy magával ragadja ez a csodálatos Görög sziget.

Krétán lenni olyan, mintha megállt volna az idő. Kréta híres természeti szépségéről, az ide látogatókat páratlan hegyvonulatok, pálmafa erdők és bársonyos homokú strandok várják. Történelmének változatossága az egész szigeten megmutatkozik a minószi templomoktól kezdve a velencei erődökön keresztül a bizánci kolostorokig.

Kréta vendégszeretete világszerte híres és igencsak nehéz lenne barátságosabb helyet találni a nyaralásra. A helyiek értékelik a kultúrájukat és hagyományaikat, legfőképpen a zenéjüket. A hegyvidékeken a juhászok még mindig őriznek nyájakat tradicionális hegyi faluk mentén.

A krétai étel isteni. Nincs hiány a helyi ételekben, akad finomság bőségesen ami mindig friss és ízletes. A diétázóknak nem igazán kedvező puding és fahéj sütemény reggelik mennyeiek. Még helyi piacok is akadnak ahol házi készítésű olíva olajat, különböző sajtokat és kenyereket lehet vásárolni.

Kréta kétségkívül a helyiek kiváltsága, ürülhetünk, hogy nem bánják velünk megosztani!

Keressen és foglaljon olcsó repülőjegyet Krétára nyugodtan, nincs semmilyen felár sem jutalék, a Skyscanner használata ingyenes!

A Skyscanner egy könnyen kezelhető és rugalmas repülőjegy, autóbérlés és szállás ár összehasonlító keresőmotor. Ha rugalmas utazását tekintve, akkor az egész hónapra, avagy az egész évre meg tudjuk Önnek mutatni a repülőjegy árakat. Nem tudja hova menjen, mi megmutatjuk, hová tud repülni az Önhöz legközelebbi repülőtérről bárhová.

Rugalmas az úti célját illetően? Keressen rá közeli repülőterekre a nagyobb megtakarításért.

Repülőterek Kréta közelében

Az ezen az oldalon feltüntetett árak csak a 45 napon belüli találatok alapján becsült legalacsonyabb árak.