Saõ Filipe

2019. szept. 27.2019. szept. 28.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Saõ Filipe területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Hotel Ocean View & Restaurante Seafood, Pensao Casa José Doce és Casa Alcindo. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Saõ Filipe területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Saõ Filipe területén

17 284 Ft-tól
18 035 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap augusztus szokott lenni a maga 10 521 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Saõ Filipe városában a legdrágább tartózkodási hónap február szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 15 030 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év szeptember hónapjában átlagosan 12 775 Ft körül alakult. Ez 1%-kal több, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 12 588 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Saõ Filipe városában az átlagos szeptember havi hőmérséklet 27,0 °C/80,6 °F körül szokott alakulni. A legmelegebb augusztus hónapban szokott lenni. Ilyenkor az átlagos hőmérséklet 29,0 °C/84,2 °F körüli. A leghidegebb hónap február szokott lenni a maga 19,0 °C/66,2 °F körüli átlaghőmérsékletével.
Saõ Filipe városához a legközelebb eső repülőtér Saõ Filipe (SFL) (2,08 km).

Utazás tervezése ide: Zöld-foki Köztársaság

Saõ Filipe területe és vonzáskörzete