Las Piedras

2019. máj. 21.2019. máj. 22.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Las Piedras területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Campamento Vacacional La Troja, Brisas Paraguana és casa maraven. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Las Piedras területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

GYIK

A legolcsóbb hónap március szokott lenni a maga 7 810 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Las Piedras városában a legdrágább tartózkodási hónap október szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 34 959 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év május hónapjában átlagosan 28 265 Ft körül alakult. Ez 13%-kal több, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 24 391 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Las Piedras városához a legközelebb eső repülőtér Las Piedras (LSP) (10,89 km). További közeli repülőterek: Coro (67,44 km)

Utazás tervezése ide: Venezuela