Las Piedras

2019. febr. 17.2019. febr. 18.

2 vendég - 1 szoba

Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Las Piedras területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Campamento Vacacional La Troja, Brisas Paraguana és casa maraven. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Las Piedras területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

GYIK

Las Piedras városában a legdrágább tartózkodási hónap január szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 22 237 Ft körüli árral kell számolni. A legolcsóbb hónap január szokott lenni a maga 22 237 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával.
A vendégéjszakánkénti ár február hónapban átlagosan 27 705 Ft körül szokott alakulni. Ez -24 Ft%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 22 237 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.

Utazás tervezése ide: Venezuela

Las Piedras területe és vonzáskörzete