Nukus

2019. júl. 23.2019. júl. 24.

2 vendég - 1 szoba

Fly Stay Save + A nálunk foglalt repülőjegy szálláskedvezményt érhet. Juhé!
Szállásötleteket szeretne? Néhány példa a felhasználók által Nukus területén legjobbra értékelt olcsó szállodákra: Jipek Joli Inn, Hotel Nukus és Dosliq. A „Skyscanner – Szállodák” alkalmazással gyorsan és egyszerűen megszervezhető a szállása. Néhány kattintással, közvetlenül a szálloda vagy az utazási iroda honlapjára átnavigálva kereshet, hasonlíthat össze és foglalhat le Nukus területén található szállodákat. Ha nálunk foglal, a tartózkodására nem lesznek járulékos díjak felszámolva. Kezdésként egyszerűen csak írja be választott utazási dátumait a fenti keresőmezőbe, és hagyja, hogy megkeressük Önnek a vonatkozó olcsó szállodai ajánlatokat. Vagy válasszon a fenti szállodai lehetőségeket felsoroló listából.

A legjobbra értékelt szállodák Nukus területén

15 911 Ft-tól

GYIK

A legolcsóbb hónap április szokott lenni a maga 7 232 Ft körüli vendégéjszakánkénti átlagárával. Nukus városában a legdrágább tartózkodási hónap január szokott lenni. Ilyenkor vendégéjszakánként átlagosan 15 911 Ft körüli árral kell számolni.
A vendégéjszakánkénti ár a múlt év július hónapjában átlagosan 12 295 Ft körül alakult. Ez 3%-kal kevesebb, mint az elmúlt 12 hónap árai alapján számított 12 717 Ft-os átlagos vendégéjszakánkénti ár.
Nukus városához a legközelebb eső repülőtér Nukus (NCU) (3,56 km).

Utazás tervezése ide: Üzbegisztán

Nukus területe és vonzáskörzete